9 entry daha
  • bu sene 25.si düzenlenen punk rock festivali. 20-21 temmuz tarihlerinde mountain view shoreline amphitheatre gerçekleşen ayağına katıldım. bana punkı sevdiren the offspring ve sum 41'ı canlı izleme şansı buldum. bu grupları canlı izleyebileceğimi hiç düşünmezdim. bu tarihlerde kaliforniya'da bulunmam icap etti ve çok güzel denk geldi.

    ayrıca anti-flag, andrew wk, lagwagon, less then jake, simple plan, bad religion, goldfinger, nofxgibi grupları da dünya gözüyle görmüş oldum.

    line upa burdan bakabilirsiniz.
    https://i.imgur.com/hmojy4y.jpg

    türkiye'de birkaç festival geçirmiş biri olarak buradaki organizasyonun şahane olduğunu söyleyebilirim. telefon kulübesinden hallice olan tuvaletlerin haricinde birçok tuvalet mevcuttu. tuvaletler birkaç saatte bir temizleniyordu, sürekli tuvalet kağıdı takviyesi yapıldı.

    içeride bedava su doldurma alanları vardı, boş şişemizle girip boğaz ıslatabildik. meksika'dan hint mutfağına, hotdoglardan uzakdoğuya birçok farklı yiyecek-içecek satan tezgah gezdik.

    3 farklı sahne vardı. bunlardan birinde oturma yerleri mevcut ve oturma yerlerinin üst kısmında sahneyi gören koca bir çimenlik alan vardı. otunu alan oraya gitmiş. festival alanı genel olarak ot kokuyordu :)

    tanrı tüm punkçı kardeşlerime nasip eylesin
hesabın var mı? giriş yap