• yeni başlayanlar serimin yeni entryisi. (bkz: outercourse)

    her zaman penetratif seks mümkün olmayabilir. bazen insanların cinsel anatomileri veya fizyolojileri penetrasyona uygun değildir. böyle bir durum söz konusu ise seks sıfırlanmalı, cinsellik unutulmalı diye bir zorunluluk yoktur. her zaman organik bir bozukluk olması da gerekmez. bakireliği korumaktan tutun, hazır olmamaya kadar bir çok ruhsal neden de intercourse denilen seksin oluşmasını engelleyebilir.
    outercourse yani penetrasyonun olmadığı seks kavramı bu nedenle ortaya çıkmıştır. bir çok insan outercourse ile cinsel doyuma ulaşabilip mutlu bir cinsel hayat sürmektedir.

    elbette öpüşmek, okşamak, yalamak, emmek gibi şeyleri burada anlatacak değilim. onlar ile ilgili yeni başlayanlar için oral seks , yeni başlayanlar için rimming ve yeni başlayanlar için bdsm başlıklarındaki entrylerimden yararlana bilirsiniz.

    karezza tekniği:
    1800'lü yılların sonuna dayanan bu teknikte amaç bize dayatılan "sürtünmeli" seksin yerine kadın ve erkeğin çıplak bir şekilde rahat bir yere yatması ve daha batini zevk hissiyatlarının algılanmasıdır. cinsel organların birbirine değdiğinden emin olarak, bacakların birbirine üzerine atılması ile dokunma hissinin maksimuma çıkartılması ve bu dönemde oldukça rahat ve dingin olmaya çalışmak ana amaçtır. herhangi bir haraket yapmamak, onun yerine beraber yatarak, beraber nefes alarak derin haz duyularını hissetmeye çalışılmalıdır. amaç, orgazm hedefli zevk kavramından uzaklaşarak bireysel değil beraberlik hissinden haz kavramını yaşamaktır. bunu yaşayabilmek için kısa süreli dokunmalar değil en az yarım saat, hatta 1 saate uzayan denemeler yapmalısınız. ilk seferde oluşacak bir şey değil çünkü. kafanızı tamamen porno filmler ile pompalanan en mükemmel seks en yoğun sekstir kavramından uzaklaştırmanız bir süre gerektirecektir. o noktaya gelindiğinde alınan zevkin farklı ama tatmin ediciliği tartışılmaz derecede güzeldir.

    double mastürbasyon:

    burada amaç karşılıklı mastürbasyon yapmak değil. elbette bu da güzel bir seçim ama bunu anlatmaya gerek yok. çiftlerin sıklıkla yaptığı -hele camseks denen kavramın iyice yayılması ile birlikte daha da artan sıklıkla yaptığı bir şey zaten o teknik. burada bahsedilen şey ise daha farklı bir teknik. aynı anda hem kendinize hem de partnerinize mastürbasyon yapmak. fakat yanlış anlamayın, bir elinizle ona mastürbasyon yaparken diğer eliniz ile de kendinizi tatmin etmeniz değil olay. tek el ve tek haraket ile iki kişinin tatmin edilmesi burada anlatılan şey.
    kolay bir şey değil. zayıf ve kıvrak olmanız gerekiyor baştan söyleyeyim. ve bol krem veya kayganlaştırıcı. nasıl yapılabilir. kadınsanız ve partneriniz erkek yerde yatarken üzerine oturun, genital organına olabildiğince yakın bir şekilde. daha sonra hem elinizi hem de partnerinizin penisini bolca kremleyin. parmaklarınız ile penisi sıkın ve mastürbasyona başlayın. bu sırada baş parmağınız klitorisinize değecek şekilde kendinizi pozisyonlayın. bu şekilde hem ona hem de kendinize aynı haraket ile zevk vereceksiniz. bunun karşılıklı mastürbasyondan hatta iki elle hem kendinize hem de ona mastürbasyon yaptırmaktan ne kadar farklı olduğunu tahmin etmeniz için denemeniz lazım. tavsiye ederim. dediğim gibi şişman veya yeterince kıvrak değilseniz bu iş için özel yapılmış seks oyuncakları da var. sıklıkla adlarının arkasında duo yazan vibratörler vs. bunlardan bir tanesinden edinebilirsiniz.

    kunyaza tekniği:
    afrikada binlerce yıldır kullanılan bir teknik. aslında bakire seksi de denebilir türkiyede ki kullanım alanı düşünülerek. olay penisin vajinaya sürtülmesi aslında. bunu yapmamış çift yoktur fakat kunyaza tekniği biraz daha teknik sıra gerektiriyor.
    kadın vajinası (aslında vulva demek lazım ama işte ağzımız alışmış bir kere)tahrik olmaya başladıkça şişmeye başlar. işte bu noktaya gelindiğinde erkek penisin önce klitoristen başlayarak aşağıya, daha sonra soldan sağa veya sağdan sola daha sonra da zigzaglar çizerek yanlara ve en sonunda tekrar klitorise ulaştırarak zevk vermeli ve almalıdır. vajina iyice tahrik olup, orgazma yaklaşıldığında ise klitoristen başlayarak aşağı yukarı sürtemeler ile kadının ve erkeğin aynı anda boşalması amaçlanmalıdır.
    birlik burada da önemli bir kavram

    perinyum kullanılması
    hem erkek hem de kadın için oldukça zevk almaya açık bir bölge perine. fakat erkek söz konusu olunca prostata bağlı olarak zevk artışı çok doğal. erkeğe mastürbasyon yaparken perineye ( yani anüs deliği ile testislerin arasındaki bölgeye) parmak ile bası uygulamak alınan zevki çok ciddi miktarda arttırabilir. aslında bir tür dıştan anal seks erkek için.

    dokusal orgazm

    partnerinizin gözünü kapayarak ve evde bulabildiğiniz günlük eşyalar ile vücuduna uyaranlar vererek bir yandan da mastürbasyon yaptırarak ulaşılabilecek bir orgazm türü. üstelik kullanılan şeyler her zaman yumuşak tüy v s gibi şeyler olmak zorunda değil. kimi zaman buz, kimi zaman sıcak bir kaşık, şeker, yapışkan bir ağda, deri kemer, su, yaprak, terlik vs gbi aklınıza gelecek herseye olabilir bu. asıl amaç gözlerin bağlı olması ve uyaranların neden geldiğinin görülmemesi.

    outercourse için yöntemler arttırılabilir. her çift kendi yöntemlerini geliştirebilir.
    esas olarak farkındalık yaratılması gereken konu iyi bir cinselik için pipi kukuya girmeli sadece bir ön yargıdır.
    iyi paylaşımlar.
hesabın var mı? giriş yap