1 entry daha
  • gayet normal bir durum. adamlar kurumsal bir kimlik ve imaj oluşturmuşlar ve bu kurumsal kimlik ve imajın dışına çıkmak istemiyorlar. anadolu’daki birçok dükkanda da saçı açık, mini etekli ya da dövmeli kadın göremezsiniz. böyle biri o dükkanda çalışmak istese de hacı amcalar kabul etmez. başörtüsü nasıl kişisel bir tercih ise bir iş yeri sahibinin de çalışacağı insanları seçmesi de kişisel tercihtir.

    edit:
    ben adamların kurumsal kimliğini ya da imajını övmedim. sadece bir kurumsal kimlik ve imaj oluşturmuşlar (ki çok kötü) dedim.

    ben olsam böyle bir ayrıma gitmem ama adam gitmiş bize ne istediği elemanı seçer. hakaret ve küfür olmadığı sürece bence ilanda da belirtebilir. eğer bu ilan kamu kurumuna ait bir ilan olsaydı en başta ben eleştirirdim ama basit bir özel iş yeri. adam demek ki cins biri. bize ne istediği tip insanla çalışır.

    kıçı kırık boktan bir firmanın basit bir ilanını buraya koyarak sanki çok önemliymiş gibi sunmayın. basit ve gayet olağan bir şey. bunun tersi örnekler de var abartılacak bir şey değil.
    https://www.careerjet.com.tr/…c381f97f8c150c2c.html
161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap