4 entry daha
  • üst edit: görüldüğü kadarıyla bütün kategorilerde ödülleri hep başkaları kazanmış.

    üst edit2: bir çaylak arkadaşımız ödül kutlaması fotoğrafları göndermiş, sertifika az çok okunabiliyor, turkey yazdığını secebiliyoruz. sertifikanın ne olduğu belli değil. alta ekliyorum.

    yarim saattir haberi doğrulamaya çalışıyorum, bulduğum tek kaynak.

    bir kişi de sertifikanın fotoğrafını çekip paylaşmadı mı arkadaş yahu. paylaşın rahatlasın herkes.

    burada gördüğünüz gibi mission impossible kategorisinin ikinci ve üçüncülüğü filipinliler kazanmış: https://m.facebook.com/…echnologycorporation/posts/

    ayrıca haberde carpitmalar da var, 23üncü yarışma geçen sene yapılmış, bu sene yapılan 24üncü.

    daha iyi kaynak bulabilen varsa çıksın, düzelirim. şu durumda haber külliyen yalan.

    yarışmanın ana sayfası: http://www.firaworldcup.org/…ist=true&itemid=4504,1

    edit: kızlarımızın kazanmasını elbette istiyorum, bu akit itlere inanamıyorum sadece. yalan bunların işi.

    --edit: bir çok yazar arkadaş görüşlerini ve konuyla ilgili bulduğu kaynakları mesajla gönderdi, bazılarını aşağıya ekliyorum.

    --- spoiler ---
    @kindofmaker
    selamlar öncelikle, güngören belediyesinin şu tweetindeki https://twitter.com/…tatus/1162287788198375425?s=20 ödülü kaldırdıkları fotoyu yakınlaştırınca ödülün üstündeki yazılar az çok okunabiliyor. yakınlaştırılmış halini de ekleyeyim, https://eksiup.com/p/nh796827pkv5
    ödülde kalın yazılmış yerlerde "g... techno team" ve alt tarafta yine kalın yazılmış "turkey" yazısı okunabiliyor, gözlerim beni yanıltmıyorsa onun altında da yine kalın harflerle yazılmış "to 3rd place of u19 mission impossible" gibi bir şey yazıyor. ilk başta ben de inanmamıştım ama bu resme göre gerçek olma ihtimali var. çaylak olduğum için entry giremedim, entry'nize eklerseniz sevinirim
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    @dumman
    odulu parsis isimli iran temsilcisi almis:
    https://www.instagram.com/p/b1i8zg_g3q2/ sanirim bizim kizlarla paylasmislar
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    @glutamin
    merhaba, ben de sizin anti tezinize güvenerek ilk başta yine ne yalankar dolanlar diye bir araştırdım lakin 3.olmadıklarına dair bir şey bulamadım, firanın sitelerine girdim çeşitli haberleri okudum vs... en son şöyle bir şeye ulaştım filipinlilerin paylaştığı fotoğraftaki ödül mission impossible u19 a ait, bu kategoride nir de u14 varmış. yani bizimkiler u14ün 3.sü olabilirler. bir de ellerindeki katılım sertifikasıdır diyenlere istinaden sertifikanın daha net bir fotoğrafını buldum.

    https://mobile.twitter.com/…287788198375425/photo/2

    "certificate of award" yazıyor net bir şekilde. yani başkanın belgesini alıp kandırmak için böyle bir şey yapmadılarsa gerçekten de 3. olmuş olabilirler. bu işin içinde başka bir iş de olabilir. bunlar sadece benim bulduklarım.
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    @asgariucretalanmuhendis
    merhaba, ben de araştırdım. bunu da yalana alet etmezler diye. çaylak olduğum için yazamadım tabii yazmak istediklerimi. başta şunu yazayım. bu etkinliğin/yarışmanın sosyal medya temsilcisi veya siteye bir şeyler yazan elemanı kimse kovsunlar. site var ama olmasa daha iyi. en azından sitesi yok dersin. sitede bir gram bir şey yazmıyor.

    öncelikle ilk entryde editlemiş. biri https://www.facebook.com/…030753505/?type=3&theater linklerini vererek sonuçlar yazmış ama bu gönderi 18 temmuzda.

    bir kişi de https://www.facebook.com/…&album_id=344271089064110 linki göstererek yarışmada 2. ve 3. philippine robotics team olmuş demiş. burada kategorilere baktım ve mission impossible u19/u14 var. büyük ihtimal imam hatip lisesi u14'de yarışır.

    bunun dışında okulun twitter adreslerine baktım ama kendileri bir şey paylaşmamış sadece milletin paylaştıklarını retweetlemişler. kısaca kazanan da turnuvayı/etkinliği düzenleyen de internet üzerinde kötü bir iş çıkarmış. bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu devirde bilgiye ulaşamıyoruz.
    https://twitter.com/gungorenkizaihl
    --- spoiler ---

    --- spoiler ---
    @yin taraftari

    bu kendi ınstagramları, kötü düzenlemişler biraz, sondan ikinci gönderilerinde ödül aldıklarını belirtmişler.
    https://www.instagram.com/gito_techno_team

    bu da üçüncülüğü paylaştıkları takımın gönderisi:
    https://www.instagram.com/p/b1i8zg_g3q2/

    in united with demiş birlikte mi geliştirmişler bilmiyorum ama şayet öyle olsaydı sertifikaya ikisinin ismini birden yazmaları gerekirdi sanırım. bilemiyorum. şu linkte ikişerli takım olduklarını belirtiyor galiba:
    https://m.facebook.com/…&ref=group_header&__tn__=,;

    mission impossible kategorisinin alt dalları varmış, örneğin mission impossible s (software) dalında birinciliği ikinci linkteki iranlı takım kazanmış. sizin paylaştığınız linkteki filipinli takım donanımda üçüncülük almış, belki bununla ilgisi vardır.
    --- spoiler ---

    sonuç olarak ortalık çok karışık, kesin bir bilgi yok.
152 entry daha
hesabın var mı? giriş yap