3 entry daha
  • futbol programlarinin yayinlanma saatleri ne duruma dustugunu gostermektedir. (ozellikle rating ile gecinen kanallarda). gectigimiz yillarda tum kanallar pazar gunu mac sonrasi (prime time) futbol programı koyardı. simdi cogunda eglence programi, film vs. futbol programlari artik son tercih gece basliyor 00:00'dan sonra.

    artik muthis futbol yorumcularimizin cuvaldizi kendilerine batirmasi gerekiyor. ben sahsen artik futbol yorumu izlemek istiyorum (izlemiyorum). komplo teorisi, bu baskan kaka, bu hakemler cok kotu, bu oyuncular satilmis, nerede federasyon, serefsiz mhk temali programlar izlemek istemiyorum. can bartunun daha mantikli yorumliyani seklinde oyunun yorumlasini istiyorum.

    ayrica bu yorumcular 4 buyukler disinda (ki trabzonsporada pek yer vermiyorlar) kalan takimlar bunlara yenilince direnmiyorlar cesur degiller diyorlar. yenince 4 buyuk rezalet oynadi diyorlar. sonrada anadolu takimlari niye futbola yatirim yapmıyor diyorlar. once kendileri ayrımcılık yapmasin. 3 saatlik programin belki tek bir cumlesinde x takiminin hakkini yemeyelim iyi oynadi deniliyor. 10 sn. 4 buyukse an az 60 dakika konusuluyor. kume dume hatti yanip tutusuyor diyorlar kaci bu maclari izliyor.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap