269 entry daha
  • mevcut haliyle gayet kullanışlı olan servis.

    sanal kartım ile deneme üyeliği aldım eğer benim gibi sanal kart kullanarak abonelik açmayı düşünüyorsanız kartınıza iki tl civarında bakiye eklemeyi unutmayın, çünkü kart aktif mi test etmek için benden bir miktar ücret çekti. daha önce defalarca yazıldığı gibi bilgisayarda tarayıcı üzerinden ya da telefonda aplikasyon destekleriyle reklam problemi çözülebiliyor fakat benim gibi youtube'u evdeki akıllı tv üzerinden takip eden birisi için reklamları engellemek mümkün değil. tv den pırıl pırıl reklamsız yayın izlemek ise paha biçilemez.

    youtube müzik servisine değinmek gerekirse; içerik olarak gayet doyurucu, çok köşe kenarda kalmış müzisyenleri dinlemediğim için herhangi bir eksiklik hissetmedim.

    tek bir eksiği olduğu kanaatindeyim; müzik servisinden dinlediğim her şeyi youtube geçmişimde izlediğim videoların arasına ekliyor. izleme geçmişini kapat opsiyonu aktifken de hem müzik hem de youtube' ın kendi içeriğinde yapılan hiçbir izlenme geçmişe eklenmiyor. iki servis için ayrı bir izleme/dinleme geçmişi planlansa çok faydalı olurmuş.

    son olarak aile üyeliği sudan ucuz, daha ne olsun..
2523 entry daha
hesabın var mı? giriş yap