17835 entry daha
  • bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ancak artık eskisi kadar başarılı bulamadığım teknik adamdır kendisi. yine de severim orası ayrı.

    kendisi yeni taktik deneyen teknik direktörlerimiz gibi bu konuda başarısız ancak halen aynı taktik ısrarında 2-3 yildir ısrar ediyor. kendisi sadece 4-4-2 li sistemde ve beşiktaş'ın da bir ara yaptığı gibi hava toplarının aktif olduğu kanat oyunu-rastgele oyun anlayışında başarılı olmuştur. bakıldığında da zaten en başarılı dönemleri bu zamanlar olmuştur.

    sneijder'in yeni geldiği dönemlerde bile 4-4-2'den vazgeçmemiş, 14 numaralı sneijder'i sol açık oynatmıştır; ancak bir zaman sonra 4-4-1-1'e dönmüş, göze hoş gelen futbol gitmiş, yine de ligde mutlu sona ulaşılmıştır. bir zamanlar elindeki oyuncalara göre formasyon değiştiren teknik adam, artik formasyonu sabit tutup sadece oyuncu isimlerini değiştirmekle yetiniyor. buna belhanda yokluğundaki aynı formasyon tercihini örnek olarak alabilirsiniz. ha zaten formasyon değişse bile uygun taktik yapamadığın sürece yine başarılı olamazsın orası da bir gerçek ki bunu da gördük (deplasman maçlarındaki anlamsız 5-4-1 taktiği).

    geçen yıl şampiyonlar ligi grubunda çıkamamasını geçtim, bu yılki şl ve lig maçlarında da görüleceği gibi takımın ne yaptığı hakkında bir fikri yok, oyun olarak herhangi bir taktik de yok. hani karma bir takım yaparsın da sahaya sürersin ya, aynı o şekilde oynuyor takım.

    eskiden sivas deplasmaninda bile 2-0 geriye düşüldüğünde takım çevirir diye güven veriyordu, şimdi ilk dakikalarda 1-0 geriye düşse beraberlik olur mu diye bekliyor taraftar.

    bu yıl şl'de takım gruptan çıkamaz o bir gerçek de ligde şampiyon olursa inşallah takımın iyi oynadığına inanmazlar.

    şu anki kadroyla rakiplerini ezmesi gereken takımın son iki maçı 1-0 ve 0-0 (kasımpaşa-club brugge).

    avrupa'da başarılı olunmak isteniyorsa yabancı teknik adam getirilmesi lazım, yoksa ülke puanı diye ağlıyoruz
21655 entry daha
hesabın var mı? giriş yap