32 entry daha
  • bir ara hatıra ayağına 1 milyon adet 1 tl'lik bozuk paradan atatürk'ün resmini kaldırıp, yerine türkçe olimpiyatları denen, neye hizmet ettiği belirsiz, saçma salak propoganda festivalinin ucubik logosunu koymuşlardı. sonra ellerinde mikrofon "nöööluğğr dön artık memleketine" diye seslendikleri vatan haini darbe yapmaya kalkınca methiyeler düzdükleri fethullah birden terörist, 1 tl de "15 temmuz şehitleri anı parası"na dönüşmüştü.

    teşbihte hata olmaz bu etnospor denen zımbırtı da tıpkı türkçe olimpiyatları gibi toplumda hiçbir karşılığı olmayan, akp'nin yaptığı her kültür/sanat organizasyonunda karşılaştığımız o sakil duruşa sahip, amaçsız, halktan kopuk ve sanki hem gizli hem de kirli bir ajandası varmış gibi gözüken bir festival.

    malumunuz akp ile kol kolayken fethullahçı teröriste terörist diyemiyorduk. biz kötü oluyorduk. ne zaman ki ters düştüler, ifade özgürlüğümüz -en azından bu konuda- bize iade edildi.

    her tarafından kirlilik akan bu festivalin ne olduğunun ortaya çıkması ve hakkındaki görüşlerimizi rahatça ifade edebilmemiz için yine birilerinin birileriyle ters düşmesini, resmi olarak birilerinin terörist, öbürlerinin vatanperver ilan edilmesini beklemek zorundayız. o gün gelene kadar "ya hak!" diye hönkürüp ok atmaya devam.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap