33 entry daha
  • olay şu;

    bir taşra fakültesine dekan diye atanan yeni dönem çomar profesörlerden biri yönetimden zırnık anlamadığı için istediği gibi at koşturabileceğini düşünüyor. büyük ihtimalle aynı tarzdaki rektöründen gaz almış.

    fakültenin bir bölümünün başkanlık kararlarını hiçe sayıp, bölüm hocalarının talebine rağmen mobbingle iş yapıyor/ yaptırmak istiyor. belki bölüme sormadan torpille içeri yeni bir hoca alıyor, belki bölüme durduk yere -sırf siyasi nedenlerle- ikinci öğretim programı açıyor, belki ders programını değiştiriyor vs. vs.

    kamerayla çekilmesinin nedeni mobbing davalarında gizli çekimin kanıt sayılabilmesidir. benim bu konuyu iyi bilmemin nedeni ise birebir aynı tiplerin görev yaptığı bir taşra üniversitesinde çalışmamdır.

    gençlere tavsiyem 2000 yılında hangi üniversiteler popüler ve iyi sayılıyorsa onlara gitsinler. böyle sikindirik okulların tamamı eğitim vermek amacıyla değil, kuruldukları ilçenin veya ilin küçük esnafına sizi yem etmek için kurulmuştur. boşu boşuna yıllarınızı kaybedeceğinize hiç okumayın. girin sanayide çalışın bir yandan açıköğretim okuyun. 4 sene sonra bim kasiyeri olacağınıza bir işin uzmanı olursunuz.
366 entry daha
hesabın var mı? giriş yap