567 entry daha
  • 2014'te arkadaşlarımla, 2015'te ailemle ve 2017'de tekrar arkadaşlarımla gelmiştim. ilk ikisinde zeytin pansiyon, üçüncüsünde kadir's tree houses'ta kalmıştım. bu ikisini kıyaslarsam kadirin ismi var, genç nüfusu ve bir miktar piyasası var, fiyatı yüksek, yemekleri vasat. zeytin daha ucuz, sınırsız çay var, yemekleri daha lezzetli ve bol kepçe. ancak ortam daha aile mekanı. (hatta erik dalı çalıp göbek atıyorlardı az önce, kaçtım)

    ancak kötü bir haberim var. akşam 6'da sahili boşaltıyorlar. gece girip ay ışığı altında içmenin sahilde oturmanın ve hatta yüzmenin keyfi artık mümkün değil. jandarma içine etmiş işin. ayrıca olimpos girişinde jandarma çevirip alkol muayenesi yapıyor.

    bu haftasonu (2019 ekim) antalya'daki işim sonrasında 2 gün kaçtım. tam kafa dinleme ortamı. hava hâlâ sıcak 34c, kalabalık yok. antalya ve olimpos, sezon dışında güzel.

    ekleme: söz konusu deniz ise, olimpos yalan adrasan cennet! olimposun daha batısında, arabayla 15 dk mesafedeki koy. olimposta taşa basarsınız, adrasanda kuma.
134 entry daha
hesabın var mı? giriş yap