8 entry daha
  • død snø filminin devam filmi. önceki filmden tanıdık tek karakter var, nazi zombiler dışında. filmde bu karakterin sağ kalışını, polisler tarafından bulunup kurtarılışını ve sonrasında atıldığı yeni macerayı anlatıyor yönetmen bu kez. tabii bu sefer işin içine abd'li zombi avcıları ve birçok yan karakter giriyor. bununla beraber hazinelerini koruma mücadelesi dışında nazilerin gerçekte neyin peşinde olduğunu da öğreniyoruz.

    önceki filmden daha absürt, komik, yenilikçi sahneler ve fikirler olduğunu söyleyebilirim filmde. yine önceki film gibi bu film de tamamen gün ışığında ilerliyor ve zombi filmleri klişelerinden tamamen ayrı bi yerde duran film kendi klişelerine sahip. ilk filmdeki bağırsak olayı gibi. müzik seçimleri de ilk filme göre aşağıda kalır değil, aksine total eclipse of the heart'ı hafızalardan çıkmayacak bi sahnede kullanmışlar.

    trivia:
    -filmdeki nazi komutan herzog ile nazi askerlerden birinin gerçek hayatta slogstorm isimli norveçli bi death metal grupları varmış.

    sondaki total eclipse of the heart sahnesi efsane olmuş yalnız. youtube yorumlarında biri de demiş, nekrofili bi sahne hiç bu kadar romantik olmamıştı daha önce. lol
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap