2968 entry daha
  • hakikaten insanımızın ne denli yalancı ve ahlaksız olduğunu açık açık gösteren program.

    aile üyelerine yaptıkları pislikler, akılalmaz düzeyde ahlaksız ilişkiler ve normalleştirilmiş kötülükler. kendi küçük ve pis dünyasında yaptıkları kendisini ilgilendirmiyor sadece. bu ahlaksızlığını kamu düzenine yansıtıyor doğal olarak.

    örneğin aydınlatılmasını kendisi talep etmesine rağmen polise savcıya ve konuya yardımı dokunabilecek diğer herkese hiç utanmadan yalan söyleyebiliyor. adamlar da bu şerefsizler güzünden uğraşsın dursun.

    bir durumdan korkulmasını ve saklanmasını bir yere kadar anlarım. fakat aylarca yıllarca milletin polisini jandarmasını kişisel pisliklerinize alet etmenizi anlamam. eninde sonunda ortaya çıktığı zaman o araştırmalar nelere mal olmuş be kadar zaman kaybettirmişse bu yavşaklardan acısı çıkarılmalı. kamu adına bu yolsuzlara dava açılmalı.

    izlemeyen bilmez, ama izlerken o çabaları o kayıpları görünce, orada kendisi gibi dalyarak arkadaşına anlatır gibi rahat rahat atıp tutan yalan söyleyenleri yok edesim geliyor. bunlar gibileri imha etseler vallahi dünyanın hayrına olur.

    bu arada bu şerefsizlerin varlığı, devletin bazı konularda yetersiz ve hatta özensiz davrandığı gerçeğini değiştirmez. zaten sistemin böyle olmasından faydalanan hayatsızlara mahal verdiği için oluyor bunlar.

    devleti ayrı, insanımızı ayrı değerlendiriyorum ve toplumun devletten daha suçlu buluyorum.

    sen itlik köpeklik yapacaksın sonra vay efendim ‘kader mahkumuyum’. allah sizin belanızı versin.
18477 entry daha
hesabın var mı? giriş yap