985 entry daha
  • bu adamın belirli bir program döngüsü var. neredeyse her hafta mutlaka bir kez erdoğan'ın kaybetmesinden, kürt sorunundan, cemaat ve khk meselesinden, muhalefetin beceriksizliğinden ve türkiye'deki islami hareketlerin ve grupların güncel durumundan söz eder. başka konudan (güncel bir gelişme olmadıkça) pek söz etmez.

    tarzı bana pek güven vermese de aslında bu adam aşağı yukarı doğruyu söylüyor. çünkü türkiye'deki gerçek sorun muhalefet sorunudur. dünya kadar gollük pası gole çeviremeyen ve erdoğan gibi sorunlu ve kompleksli biri tarafından maymuna çevrilen muhalefet ülkenin bu hale gelmesinde en az iktidar kadar rol oynamıştır. erdoğan'ı her şeye kadir olarak lanse eden ve halka bu adam basit bir fani, oy vermezseniz gider, biz gelirsek rahatsız olduğunuz x, y, z konularında a,b, c işlerini yaparız güvenini veremeyen bir muhalefete de halk olarak katlanıyoruz.

    her gün ortalama yirmi dakika konuşan ve tamamen siyasete angaje birinin belirli bir süre sonra aynı şeyleri söyleyip durması ise normaldir bence.
2303 entry daha
hesabın var mı? giriş yap