51 entry daha
  • matthijs de ligt'e kaybetmesi son derece anlaşılır, adam şampiyonlar ligi yarı finaline kalan takımın kaptanıydı geçen sezon. juve'de şu ana kadar işler her ne kadar yolunda gitmese de kendisini juve'ye götüren performans kesinlikle görmezden gelinemezdi.

    ancak joao felix denen sümüklüye ödül kaybetmesi açıklanamaz bir rezalet. ne yaptı lan bu felix? tek numarası menajerinin jorge mendes denen komisyoncu olması. atletico madrid-benfica-wolverhampton hattında dönen rezalet transferler herkesin malumu. ciddi soruyorum, naptı bu eleman? dandik portekiz ligi'nde 15 gol 7 asist mi yani? o ligin 10 misli daha zor ligde sancho 13 gol 14 asist yaptı, takımıyla şampiyonlar ligi'nde üst tur da gördü üstelik. ne gördünüz de sancho'yu bu kekonun arkasına attınız? eğer 126 milyon euroya transfer oldu diye bu ödül verildiyse o paranın verilmesinin tek sebebi antoine griezmann'ın 120 milyon euroya gitmesiydi. tıpkı neymar'ın 222 milyon euroya ayrılmasından sonra barcelona'nın ousmane dembele'ye 105 milyon euro bayılması gibi bir durum söz konusu. ama tek farkı şu, dembele o ara hakikaten top oynuyordu, neymar'ın ayrılığı olmasa bile 65-70milyon euro civarında teklifler konuşuluyordu. ilk sezonunda 49 maçta 10 gol 21 asist yaptı en azından. felix ise neredeyse hiçbir şey oynamadan böyle bir transfer yaptı ve haybeden ödül kazandı.

    favre ile geçinemediği dedikoduları doğruysa umarım liverpool kendisini kapar. klopp'la çıkacağı seviyeyi çok merak ediyorum doğrusu. manchester city de phil foden ve brahim diaz'ı tutup bu çocuğa yol vermesinin acısını çekmiş olur.

    tanım: ingiliz kanat oyuncusu.
75 entry daha
hesabın var mı? giriş yap