1 entry daha
  • maalesef sadece alışveriş merkezi kapsamlı olacağı açıklanan oyun.

    alışveriş merkezinde altgeçitler geniş alan parklar ve çok sayıda dükkan olacağı söyleniyor ama nereye kadar be capcom.

    gerçi gta'nın kocaman şehrinde içine girilemeyen evlerden başka birşey de yoktu ya neyse. en azından dead risingde her dükkana girip her kıyafeti giyebilecek, elimize bowling topundan katana'ya kadar birçok silahı alarak zombilere kafa göz girişebileceğiz.

    neticede sadece yollardan ibaret sayılabilecek (haksızlık olmasın arada işe yarar çok mekan da var) kocaman bir şehir mi yoksa içleri envai çeşit edevat ile dolu dükkanları barındıran bir alışveriş merkezi mi daha iyidir ben karar veremedim.

    bu arada aynı anda gösterilebilecek zombi sayısı 100 değil 1.000 (bin) miş. oha diyorum.

    edit: demosunu indirdim, oynadim, müşahade ettim. sürekli zombi öldürme şemsiyesi altında zincirleme görevler, çeşit çeşit silahlar içeriyor. fotoğraf makinanızla aldığınız görüntülerin ilginçliğine göre de puanlar alıyorsunuz. bu da insanı yaratıcı olmaya itiyor. örneğin tüfek ile kafasını patlattığınız zombi daha yere düşmeden -ki bu çok kısa bir süreyi ifade ediyor- fotoğraflayabilirseniz iyi puan alıyorsunuz. peki puan alıyorsunuz da ne oluyor? e elli bin türlü unlockable item ve moves açılıyor tabi daha ne olsun.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap