13 entry daha
  • atlanta - blacksburg - dc arasindaki nereden baksaniz 1100km'lik yolu (bilmem ne catalyst'inin kirlenmesinden mutevellit check engine isigi yanarken, ustune ustluk bir hafta oncesinde patlayan sol tekerleginin yerine takilmis uydurma bir ikinci el -ayni boyutta ama farkli performans- tekerlegi ile 3+1'lik uyumsuzlugu saglanmisken) galonu ortalama $3.20'den 93 oktanlik benzin kullanaraktan, sadece 170 dolara gidip gelmis (extralarla 2300km) aractir kendisi. ayni yolun bir kisminda denk geldigi gecen senenin katrina'si tarzindaki bi firtinada, saginda solunda bi dolu arac dortlulerini yakip istop etmisken, yagmurla birlikte yola daha da cok tutunan, tirlarin bile minimum hizda seyrettigi o hengamede sanki gunesli bi gunde o her gun gidip geldigi okul-ev arasini aliyormus gibi rahat seyreden de bahsi gecen ayni aractir.

    0'dan 100'e kac saniyede cikar bilemem, ama benim iyi akselare tanimimi -"kirmizi yesil'e dondugunde karsi isiktaki eleman daha yerinden kimildayamadan kavsagi gecmek"- basariyla yerine getirebildigi suphesiz. o bakimdan olaganustu atik.

    spor, guclu, dort mevsim maksimum performansa sahip, yetmezmis gibi bir de olaganustu konforlu. butun bunlari baska hangi markalar, hangi modeller saglar onu da bilemem. zaten bilmek de istemem. benim gozumde bu a4 1.8t quattro'lar, eriyene, curuyene, toz olana kadar kullanilmasi gereken gezi icin tasarlanmis tasitlardir.
305 entry daha
hesabın var mı? giriş yap