8 entry daha
  • hakkında yazılanları okurken insanoğlunun ne kadar kötü bir varlık olduğunu bir kez daha gördüğüm başlık. her zaman olduğu herkes yine olumsuz konuşmuş. bir şekilde kendi özgüven eksikliğini burada kin kusarak gidermiş rahatlamış. bu iğrenç yaklaşım sadece ekşi sözlük yazarlarında değil toplumun her kesiminde gördüğüm için artık insana verdiğim değer sıfır. asla iyi bir şey yazmayan sadece kötüleme fırsatı bulunca affetmeyen zavallı bir toplum olduk. ekşi sözlükte bunun en üst seviyede yaşandığı adeta toplumun bir aynası.

    buradaki entryleri okuyan genç diyetisyen arkadaşlar sakın üstteki entrylerde yazdığı gibi kendini pazarlama (ben örnek verirken utandım) gibi basit tabirlerle yükselebileceğinizi sanmayın. başarının en büyük sırrı disiplindir çok çalışmadır.

    ön edit: evet zehra bora'yı tanıyorum. çok hazettiğim biri değil. ama çıkıp buraya tamamen negatif şeyler yazıp kin kusacak kadar da kötü değilim. kadının verdiği diyetten memnun kalanı bile kötülemiş. yazık geldiğiniz nokta gerçekten içler acısı. sorsak tüm bu yazarlar çok iyi insanlardır. :)
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap