13 entry daha
  • bu film örnek ders olarak okutulacak bir film. sebebi şöyle :

    harika bir konu ( bakın konusu mükemmel ötesi. bayıldım ya. çiçekler canlıdırdan tutun, türlerin üremek için evrimine ve tüm türlerin nihai amacının türün korunması olduğuna kadar, mutluluk dediğin şeyin tek gaye olmasının mantıklılığından tutun, tek bir duygunun esiri olmanın eleştirelliğine kadar geniş bir yelpazesi var. nereden tutarsan tut harika konular bunlar ve hepsini tek potada eritebilmiş, harika bir potansiyeli var little joe’nın. )

    kötü kurgu (olayı hemen çözüp biz mal izleyicilere anlatan bir karakter koyma fikrini hiç sevmem. bilal’e anlatır gibi açıklayacaksanız bile en başta yapmayın bari )

    iğrenç ötesi sesler ( gerilim oluşturalım diye alakasız iğrenç ötesi sesler var. köpek ağlaması gibi sesler duyuyorum noluyor diyorum film efekt sesiymiş. ben böyle rahatsız edici bir ses duymadım. resmen müzik bdsm’si, ırzına geçtiler film müziklerinin affedersiniz )

    sıkıcı ingiliz diyalogları ( buna ben gıcık oluyorum. şahsi bir şey. ama bir ingiliz diyalogu kadar apatik, duygusuz bir şey yok. aile dramı yaşanıyor bunlar böyle sizli bizli sakince konuşuyor. yok bana göre değil. biz ortadoğu çocuğuyuz sonuçta en azından sesinizi yükseltin be )

    sonuç: mükemmel konu, ortalama altı film.
    izlenebilir.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap