• araç içi döşemesi konusunda pimp my ride tarzı çalışan bir firmanın yöneticisi, otomobil konulu tv programlarında falan ismi çıkar.
  • vipdizayn adlı firmasıyla kişiye özel araç dizayn yaparak büyük çoğunluğunu yurtdışına ihraç etmektedir . mansory ve hamann'ı ülkemiz fuarlarında ilk sergileten , başarı hikayesi birçoğumuza ilham kaynağı olması gereken kişidir . sahiden de hiçbir şey imkansız değil .
  • çıktığı günden beri pimp my ride ve west coast customs ve türevi programları kaçırmadan takip eden biri olarak bu adamın iş yaptığı hangarı görünce imrenerek takip etmeye başladım.önünde saygıyla eğilip takdir edilesi bir adam.bu ülkede bu işi böylesine üst düzey yapan beyinler çıkması muazzam gerçekten.
  • amerika birlesik devletleri 'nın en onemli teknoloji ödüllerinden biri olan ima impact' de dünyada teknolojiyi en iyi kullanan otomobil dizayn firması ödülünün sahibi olan dizayn vıp isimli turk şirketinin sahibi.
  • bu arkadaşın sunumunu izledim internetten. güzel şeyler başarmışsın da biraz tevazu be kardeşim. yok çok zekiymiş, ilkokul ikiden direk beşe almışlar (kendisi ilkokul mezunu), yatılı okul sınavında türkiye birincisi olmuş, tekvandoda türkiye şampiyonu olmuş ama kariyeri için bırakmış, askerde atış şampiyonu olmuş, komutanları kazıklamış, fuarda kendisini kovalayan adam altı ay peşinden koşmuş, avrupa'da yılın dizaynı ödülünü almış, suudi arabistan kralına, katar emirine, monako prensine araba yapmış filan. başarıyı haketmiş insanlar kendilerini bu kadar övmezler, zaten onları yeterince öven vardır. merak ediyorum bu kadar başarılısın, vergi rekortmenleri veya en çok ihracat yapanlar listesine hiç girdin mi?
  • iyi işler yapıyor olmasını bir kenara bırakırsak, altı üstü bir otomobil modifiyecisi olmasına rağmen gerim gerim gerilmesini anlayamadığım, instagram hesabında "yönetim kurulu başkanı, ceo, kurucu vs." gibi sıfatları aynı anda kullanan, narsizm belirtileri gösteren, iktidar ile arasının iyi olduğu aşikar şahsiyet.
  • firmasi dunyaninin her yerinden unlulere, zenginlere araç tasarimi yapan adam.

    youtube da 2 videosunu izledikten sonra cok etkilenerek instagramdan takip etmeye basladim. kulturel olarak bambaska biyerde oldugunu gormeme karsin cok takdir ettim. fakat canim kardesim dedigi adamlari, dini aktivitelerini ve ciplak ayaklarini gormekten cok sıkıldim. akraba olsa resmimin altina sevgi ve selam mesajlari yazardi.

    profesyonel yuzunu gormek istedigim bey.
  • ali şan'ın kankası oradan hesap ediniz, instagram da fotoğraflarına bakın tam bir süslüman akp'li.her fotoğrafı "iyi akşamlar good evening" tamam ingilizce de biliyorsun fotoğrafın altı boş kalmasın diye de yazıveriyorsun.erdoğan'lı fotoğrafında tamam kabe de çekildiğin hayırlı cumalar temalı fotoğrafında.

    yaptığı işe gelince yapıyor ki kazanıyor felan birşeyler var takdir edilesidir bilmiyorum, ama aracın içini deri koltuk televizyon koymak ne zamandan beridir şaheser yaratmak oldu anlamadım.
  • kendisini çok beğenen, küçük dağların yaratıcısı modunda yaşayan başarılı iş adamımız.
  • gmg videosunda kendi çalışanını falan tokatlıyordu,vip araç yaptıracak olsam kesinlikle kendilerine yaptırmam, rezalet .
hesabın var mı? giriş yap