• oyuncu değişikliği konusunda birçok hata yapan teknik adam.

    geçen sene fenerbahçe derbisine uğur uçar sağda ferhat öztorun solda başlamış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. daha önce sıradan lig maçlarında bile 11 başlamayan bu ikili birden büyük yük altına girdi.

    geçen hafta trabzonspor maçına kadar iyi futbol sergileyen ferhat öztorun, yeniden trabzonspor maçında ilk 11'de yer buldu ancak, henüz ilk yarı bitmeden oyundan alındı. o yaştaki bir futbolcu için moral bozucu bir durum olduğu açık.

    ardından trabzon skorda farkı açtıktan sonra oyuna kurtarıcı olarak alınan özgürcan özcan var. daha önce forma şansı verilebilecekken yerine hasan kabze tercih edilmiş ve kulubede beklemek zorunda kalmıştı ancak şimdi 3-1 lik maçı kurtarma görevi ona verildi.

    aynı şekilde mehmet topal sadece bir maçta görev almışken, inamoto sakatlığı nedeniyle şampiyonlar ligi maçına 11 çıktı. ilk yarı sonunda oyundan alındı.

    umarım bu değişiklikler oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratmaz ve bundan sonraki futbol hayatlarını etkilemez.
  • 30 eylül galatasaray konyaspor maçında, ardarda maçlar yaptığı için daha 60. dakikada yorulan takımını oyuncu değişiklikleriyle ayakta tutamadığı için rakibin ali sami yen'de 2 gol atıp beraberliği yakalamasının tek sorumlusudur. geçen sezonun ilk maçlarında hakan şükür'ün kenarda beklemesiyle muhteşem bir futbol ortaya koyan takımına bu sene hakan'a formayı kayıtsız şartsız teslim edişiyle ihanet etmektedir. galatasaray bu sezon trabzon maçı hariç, bütün puanlarını forvetlerinin formsuzluğundan, ve ayağa top oynamak yerine hakan'a top şişirmekten kaybetmiştir. trabzon maçında ise defans oyuncularının adam paylaşımında ve özellikle sabri'nin ters kademeye girmekte çok başarısız olmalarından dolayı puanlar yitirilmiştir. kadro tercihleriyle olsun, oynattığı oyunla olsun geçen sezonun ilk yarısında gösterdiği performansın tam tersini gösterek şaşkın mı şaşkın bir görüntü sergileyen direktördür kendisi, toparlar mı bilinmez ama alah fenerin bile başına vermesin en azından bu sezonki halini.
  • bu seneki performansı mahmut tuncerin bir türküsündeki ibret dolu hikayenin basiretsiz bakkal amca kişisiyle ilişkilendirilebilir. şöyle ki bahsi geçen türküde bakkal amcanın unu, yağ ve de şekeri olmasına rağmen helva yapamamaktadır.
    türkiye süper ligin en iyi potansiyele sahip ve en geniş futbolcu havuzuna sahip olduğu iddia edilebilecek bir takımda -bunun için bkz. #10155459 -, gerets beraberliklerini tesbihe dizmiştir. forvet gol kaçırırsa bizim bakkal mı sahaya girip atmalıymış sorusuna peki o forveti oraya koyan kim sorusuyla yanıt verince takkesi düşen bir şahıstır.
  • bu arkadaş parasını alamadığı galatasaraydan kovulup kurtulmak için herşeyi yapmaktadır ama önünde tek bir engel var gs sene içinde teknik direktorunu degistirmeyi sevmiyo, biri anlatsa belki şampiyon olcaklar yine ama yonetimleri de adnan polat hariç futboldan hiç çakmıyo, gel gor ki o da son olaylardan sonra fransayı boykot ettiği için fransızca konuşmuyo.....
  • macı kenardan ya$ayan cok teknik direktörün pozisyonla beraber ayaga kalkıp ya da oturdugu yerden pozisyona reaksiyon verme olayını biraz enteresan bicimde ya$ayan bir insandır.
    son bir kac mactır bakıyorum önemli kacan pozisyonlar sonrası erik gerets üzerindeki kamera pozisyon sırasında gerets'i halet-i ruhiyesini cekerken gerets topa omuz atma hareketini gösteriyor kameralara.

    daha önce ne bileyim olmayan topa kafası ile vurmaya calı$an, hayali topa dömi vole vuran hocalardan sonra gerets gerdan kırıp topa omuz atmaya calı$ıyor. liverpool macında gol oldu ama psv macında auta cıktı top.
  • 27 eylül 2006 liverpool galatasaray maçında ümit'le beraber yaptığı gibi 28 ekim 2006 galatasaray genclerbirliği maçında da hakan şükür'le birlikte kafaya çıkan adam. ikisinde de boş geçmedi sağolsun.
  • hazır hollanda 'dayken cihan'la evlenmesini istediğim adam.
  • artık öyle bir noktaya gelmiştir ki kendisi galatasaray seyircisi maçtan önce olsun, maç sırasında olsun, hangi maddeyi kullandığını merak etmektedir -meslektaşı daum'a da göndermelerle. hayır teknik taktik bütün kararlarını geçelim, duruşu olsun bakışı olsun trip can bir direktör edasındadır.
  • şampiyonlar liginden elenme sebebini, maçlarımızı ali sami yen'de değil olimpiyat stadında yapmış olmamız açıklamaları yapan, gelin görün ki cihan haspolatlı gibi, sağ bek bile oynayamayan bir insanı sol beke koyan, futbol hayatının sonundaki, koşmayı, topa vurmayı unutmuş hakan şükür'ü tek forvet olarak sahaya süren bir insan.

    bu durumda "olimpiyat stadının suçu ne?" diye sormak istiyorum kendisine.
  • galatasarayın grubunda en fazla köşe vuruşu kullandığı gibi bir istatistiki veri olmasına rağmen, geldiği günden beri takıma bir tane duran top organizasyonu yaptıramamış adam.. hayır bu takımda hakan şükür'ün bile frikik golü var geçmişinde, bir tane mi organizasyon, bir tane mi şut olmaz..
hesabın var mı? giriş yap