• atatürk düşmanı olduğu iddia edilen sapık bir gözetmenin neden olduğu kepazeliktir. özel bir erkek öğrenci yurdunda, 10 erkek çocuğu dayak ve hakaretin yanında düzenli olarak taciz ve tecavüze uğramış. tecavüz esnasında çıkan çığlıkları ve sesleri bastırmak için elektrikli süpürge çalıştırmışlar.

    haberin videosunda, söz konusu şahsın küçük çocukları nasıl acımasızca dövdüğünün görüntüleri var. gerçekten kepazelik.

    yurdun adı sır gibi sallanıyor ama söz konusu yurdun kimlere ait olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek.

    işin daha vahim tarafı, haber yorumlarında daha hala cemaat, tarikat yurtlarını eleştiren yorumların rekor düzeyde eksi puan alması.

    gerçekten tiksiniyorum bu insanlardan artık.

    --- spoiler ---

    antalya'da özel bir yurtta görev yapan eğitmenin, 10 erkek öğrenciye cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddia edildi. eğitmen hakkında 94 yıl hapis istemiyle dava açıldı. eğitmenin, istismar sesini bastırmak için elektrikli süpürge çalıştırdığı ve 'gel seni karım yapayım' sözleri iddianamede yer alan öğrencilerin ifadelerine yansıdı.

    --- spoiler ---

    rezaletin dik alası
  • gerçek din bu da mı değil ?
    laikliğin olmadığı yerde insanlar kendilerine layık şekilde yaşarlar.
    (bkz: adnan oktar)
    (bkz: cemaat yurtları)
  • haber fotoğraflarında yerlerin halı kaplı olduğu, eğitmen ve öğrencilerin de çorapla veya çıplak ayakla dolaştıkları görülüyor.

    tek başına "eğitmen" ve "özel erkek yurdu" kelimeleri bile burasının bir cemaat/tarikat yurdu olduğunu göstermeye yeterli. 7 coğrafi bölgede, büyük köylerimize kadar örgütlenmiş bir cemaatin yurdu olduğunu tahmin ediyorum; tahminim bende kalsın.

    edit: detaylar belli oldu ve tahminim doğru çıktı. bu dini topluluk, tarikatların en sinsi, en saman altından su yürüteni ve dolayısıyla en tehlikelilerinden biridir.
  • hangi dine ve partiye mensup olduğu asla şaşırtmayan yani klasik cemaatçi bir orul orul orospu çocuğunun yarattığı felakettir...
  • canlı canlı domuzlara yedirmek gerek bu orrrrrrrospu çocuğunu.

    edit: avukat arkadaşlardan bu itin hangi cezaevine düştüğünü söyleyebilecek olan varsa çok iyi olur.
  • sorsan lgbt'ye karşıyım diyip ahlak bekçiliği yapıyordur. bastırılmış içgüdüler bir yerde patlıyor demek ki.

    boşuna hakaret etmeyin bu kişiye, dinci-islamcı diyip geçiniz.
  • tarikat vs oluşumlar çocukların dağa çıkmasına engel oluyor diye dahiyane bir açıklama yapan milli eğitimin emanet edildiği şahısın iddianameyi basıp duvarına asmasını, arada sırada okumasını isterdim.

    gariban çocukları kontrol edemediğiniz pisliğe bile isteye atıp hayatlarını mahvediyorsunuz.

    şu kadar istismar - şiddet olayı yaşanmışken hala çocuklarını böyle yerlere gönderen o ailelerin de allah belasını versin.
  • hala çocuklarını bu yurtlara gönderen aileler var. bize de çocuklara üzülmek kalıyor sadece.

    türkiye klasiği durum.
hesabın var mı? giriş yap