• erkeklerin asla sikinde degildir.

    siz bizim erken bosalmalarimizi, ufak pipimizi, cukumuzun kalkmamasini anliyor musunuz anasini sikeyim?

    yok.
  • (bkz: haliyle)
  • erken boşalma ile regli karşılaştıran bünyeler varoldukça varlığını sürdürecek olan durum.

    erken boşalmayla karşılaştıracaksan, hiç orgazm olmadan partneriyle seks yapan kadını karşılaştıracaksın bi kere, regl olan kadın uzun bi liste tutan şeyi
    yapmaktan mahrumdur ve seks bunun başında gelir zaten.
    o dönemde kadın hayattan mahrumdur be! karnın deliler gibi ağrır, uyuyamazsın, bacakların uyuşur,şişer, istediğin kıyafeti asla giyemezsin, giysen de yakıştırmazsın zaten, dünya üzerindeki her yaratıkla kavga edebilecek potansiyele sahipsindir. hey yavrum be ne dertliymişiz! bence de regl izni olmalı kesinlikle!

    izninizle bi de ben bu erkekler hakkında bi genelleme yapacam dostlar. bunlar işlerine gelmeyen şeylerde karşılaştırma yapma yoluna gidiyorlar ancak bunu öyle ilginç yapıyorlar ki ağzım açık kalıyo. örneğin kilo vermesini istediği kız arkadaşı bundan rhatsız olup karışma deyince, sen de benim ders çalışıp çalışmamama karışma diyebiliyo. öyle değişik garip...
  • soyle bi durumu gozden kacirmisiz canlar kadinlarin kutsanmis oldugunu dusundugum bir kismi da boyle sancili acili bi donem olarak yasamiyor bu olayi.ondandir bu abartiyosun cicim hos degil mesajlari. mesela bende normal zamanda insan gibi konusan bir bireyim. bende biliyorum dogrusunun bu oldugunu ama gel sen adab i muaseret kurallarini regl gunlerinde karnina kramplar giren hormonlari cosmus bunyeye anlat.
  • yanlıştır. alt karınlarına, dilinizi ısırarak okkalı bir yumruk atın, hızla ters çevirip böbreklerinden aşağıya doğru beline de bir tekme yerleştirin: aha da açıldı algısı.
  • erkekler sadece burnu kanadığında tampon yaptığı için olağan karşılanması gereken bir durum ve önerme.
  • prostat hipertrofisi olan bir gariban gide gele tuvalet yollarını aşındırabilir, kuyruğu kaybolmadan başını tekrar görebiliriz. taş düşüren bi erkek on kaplan gücünde olabilir. işte o zaman regl ağrısının esamesi bile okunmaz. hormonal dengesizliğe diyeceğim yok tabii. sonuçta insan sahip olduğu donanımların negatif getirilerine de katlanmak zorunda. yine de her ay, her ay çekilir dert değil yahu. aman dikkat edin de östrojen, progesteron dengenize zeval gelmesin.
  • kadınlarn o dönem içerisinde girmiş olduğu "şımartılmak istiyorum" ve "çikolota verin lan" tribini anlayamayacak olmalarına eşittir.
hesabın var mı? giriş yap