• 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçında yaşanmış olay.

    bir diğeri de şu:

    (bkz: ermenilerin açtığı nemesis pankartı)

    tabii ki ülkemizdeki ermeni sevici arkadaşlar bununla ilgili en ufak eleştiride bulunamazlar. ermeniler yaptıysa olabilir. zaten türklere karşı yapılan her şey onlar için mazur görülebilirdir ama türkler yuhalasa bm'ye bile başvurabilirler.

    not: ilk faşist tanesi de damlamış hemen. ulan burada bile türkler suçlu çıktı, görüyor musunuz? biz hep onlara karşı çok saygılıymışız falan. bir de "ne ekersen onu biçersin" demiş utanmadan.

    be hey tehliryan'ın torunu; zamanında bunlarla maç yapılacak diye stada azerbaycan bayrağı sokmayı bile yasakladı akp hükümeti. sarkisyan'ı onur konuğu olarak ağırladılar. daha ne yapsınlar, doğu anadolu da mı verilecekti gönlünüz hoş olsun diye.

    bizim yobazlar lüksemburg'u ıslıkladı diye mi yapıyor bunu ermeniler yoksa tükenmek bilmeyen türk nefretleri yüzünden mi? ben konuk ülkelerin marşını ıslıklayan aptalları savunmuyorum, hatta kendilerinden iğreniyorum ama sen aynı şeyi bu ermenilere yapamıyorsun. neden acaba?

    not2: ülkede ermeni sevici mi var, diyenler var. oğlum bu ülkede ermeni kökenli milletvekili var ve kendisi çıkıp bunun yanlış olduğunu dahi söylemedi. barış ve sükunet dileyen bir açıklama bile yapmadı. siz anca kandan, nefretten beslenin. anca türk düşmanlığı yapın.
  • türkleri başından beri sevmeyen bi millet, ne beklenirdi ki. bu maçı almadan dönme türkiye!

    yüreğimiz sizinle.
  • bunları adam yerine koyup müsabakaya katılanda kabahat.
    ermenistan tvlerinde türkiye'ye ve türklere sabah akşam küfür edilir, türklere çeşitli hakaretler edilir.

    amk ezikleri.
  • maç burada olsa biz de aynısını yapacağımız için, bir medeniyetsizlik belirtisidir.
  • türkiye'deki maçta bu olay sonrası "karabağ azerbaycandır" pankartı çok güzel gider.
  • iki iskandinav ülkesine bu hareketler yakışıyor mu hiç amk
  • lan olum biz finlandiya, norveç milli marşı yuhalamış ülkeyiz. gidip şimdi başkasına laf etmeyelim. bu maç türkiye'de olsa bizim taraftar farklı davranacaktı sanki mk.
  • "afedersin ermeniler" ayıp etmiş ama 2009 da bursa'da oynanan türkiye ermenistan maçında da aynı olaylar olmuştur. keşke her iki tarafta da olmasa böyle şeyler ama aralarında sorun olan iki devlet arasında ki maçlarda olan şeyler, o kadar büyütülecek birşey değil.
  • şaşırmadığım hadisedir.

    zira, arkasından 40 tane köpeği havlatmayan kurda, kurt denmezmiş.
  • sen nasıl ermenilerden nefret ettirilerek büyütüldüysen, ermeniler de senden nefret ettirilerek büyütülüyor. o yüzden çok şeyyapmamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap