• ankara üniversitesi hukuk fakültesi'nin genç anayasa hukuku asistanıdır.genç olmasına gençtir,asistandır fakat derste 10 profesör gücündedir.kendini dinletmesini ve dinleyenlere bir şeyler öğretmesini iyi bilir.kısacası geleceği parlak ve çok sevimli br insandır.başarılarının devamını dileriz....
  • vücut dilini muazzam kullanır. kulaklarınızı kapatıp, izlemeyi kısa bir anlığına deneyince bu başarısını insan hayranlıkla karşılar resmen. ulan anayasa hukukunda böyle şeylere ne gerek var demeyin, kendisinin dersine girip, hakimiyetine nail olunca insanın ağzı açık kalıyor. ayrıca atıyorum, gidip kendisine "hocam ikinci meclislerle ilgili falan filan makale önerebilmeniz mümkün müdür?" dediğiniz anda en az 3-4 kişiyi anında anıyyor. rahatlıkla üniversite hayatım boyunca tanıdığım 3-4 tane üstün zekalı hocadan biridir diyebilirim.
  • anayasa ile ilgili bir soru sorduğunuzda konuyu magna carta'dan alıp tarihsel süreçte yoğurup, fırında pişirip hazır sunan hocadır. bilgi, birikim, deryadır.
  • ankara hukukun egosu küçük karakteri büyük türüne az rastlanır türden güzide öğretim üyelerindendir. kendini geliştirmek adına çok az insanda görülebilecek derecede fazla çalışır. her insanın sohbetine ihtiyaç duyacağı türden sıcakkanlı ve bilgisini paylaşmaktan çekinmeyen bir insandır.
  • samimiyetini ve güler yüzlülüğünü erdal onar'dan, anlatma becerisini levent gönenç'ten, derin bilgisini ruhundaki akademik sevdadan almış görünmekle kendisi bir ankara hukuk hocası ideasıdır.

    bundan dolayı kendisinden, samimiyete uzanan en net yol olmamasından mütevellit, derste basit küfür içerikli argo konuşması beklenmemektedir.

    edit: fikrim değişti. aman canım ben de ne saçmalamışım, konuşsun yani ne olmuş sanki (buraya gözleri kalp olmuş bir emoji yerleştiriyoruz.)
  • (bkz: ergun özbudun)
    (bkz: erdal onar)
    (bkz: levent gönenç)

    auhf'nin on yılda bir çıkardığı nitelikli anayasa hukukçularının sonuncusu.

    bu adam işinde iyi.
  • internetten gördüğüm kadarıyla ne yazık ki o da top sakal bırakmış :((

    biliyorum, hukuk fakültelerinin yönetmenliklerinde var doktorayı tamamladıktan sonraki 10 yıl içerisinde top sakal bırakma zorunluluğu ama insan o günün geleceğini unutarak yaşayınca bu tip rastlantılar elem yüklü oluyor :(((

    edit: yakın zamandan bir videosunu izledim sakalı kesmiş zorunlu sakal görevi geçince.
  • basketbol hakemliği anıları muhteşemdir.

    anayasa yargısı dersini kendisinden alan şanslı insanlardanım. ama maalesef kendisinin 2 dersine girdim. 2 defa da yüzyüze muhabbetimiz olmuştur.

    objektif hukukçu nasıl olunur sorusunun vücuda bürünmüş cevabıdır.

    kendisi bu sene yurtdışına çıkacak olup türkiye'de derslere girmeyecektir. kariyerinizde başarılar diliyoruz hocam şimdiden özlüyoruz...

    bir de (bkz: gerrymandering)
  • sadece bir dönem dersine girme fırsatı bulduğum fakat bu bir dönemde beni kendisine hayran bırakan hukuk doktorudur bundan bi 15 yıl sonra adını sık sık duyacağımız efsane bi profesör olmasına da kesin gözüyle bakıyorum
  • mesleki eğitimde anayasa hukuku dersini dinlediğimiz uber insan, kral.
hesabın var mı? giriş yap