• ömrü billah birlikte olmayı istemediğim erkektir. o ne oğlum öyle ya? gösteriş mi yapıyorsun? bakın benim karının vücudu da böyle. hadi layklayın mk.
  • (bkz: godoş)'tur.

    plajda herkes bikinili veya mayolu dolaşıyor ona bir lafımı yok kot pantolonla denize girecek hali yok kimsenin. kaldı ki herkesin bikinili olduğu taş gibi vücutların bulunduğu o plajlarda kimsenin +30 kadınlara bakacak hali yok. ha şimdi +30 olup taş gibi vücudu olanlar yok mu ne diyon olm sen diyenleriniz olur diye hemen açıklayım; +30 yaş grubunun vücuduna dikkat eden sayısı -30 yaş grubundakilere oranla çok düşüktür.

    şimdi sen +30 grupta bulunan eşinin bikinili memeli fotoğrafını sosyal cenahta paylaşırsan ya bu resim birileri tarafından kaydedilip aynı resim ama farklı isimle fake hesaplar açılır ya da birileri bu resimlere bakıp mastürbasyon yapar. bir de bu resimleri görüp eşinle karşılaşan karşı cinsin eşine bakışı dahi değişebilir. '' facebook'daki memelerin sahibi bu karı lan '' gibi.

    şimdi bana '' kişi kendinden bilir işi '' gibi atasözleri ile gelmeyin. nerede yaşadığınızı bir tartın. azıcık insanları tanıyın.
  • dünya standartlarında normal ve medeni,türkiyede ise gavatlıkla itham edilecek erkektir
  • başlık yıllar önce facebook diye açılmış ama az önce instagram’da aynı paylaşımı görünce canlandırmak istediğim başlık.

    arkadaşım sebebi neydi ki diyorum öncelikle. bir insan eşiyle fotosunu paylaşabilir tabii ki. ki böyle bir paylaşımda bile eşimin orası burası gözüksün istemem açıkçası. ama eşinin bikinili, ki iddialı bir bikini olduğunu not etmeden geçemeyeceğim, tek başına bir pozunu paylaşan erken de gerizekalının tekidir gözümde, en hafif tabirle.

    akıl fikir aq ya…
  • kendine güvenen, kıskançlık gibi ilkel yaklaşımları olmayan, modern bir erkektir.
    şaka lan şaka. bu memleket öyle şeyleri kaldırmaz. koca falan dinlemez o erkeğe bile yürür aramızda tek becerisi nefes almak olan canlılar. aman diyim.
  • 7 oda 2 salonluk ev kadar geniş, ferah bir erkektir.
  • karısı için bir problem yoksa adam için de olmamalı. yok ama varsa asıl problem bikinide değil adamda demektir. kadın da bu problemli adamla evlendiği için aşk körlüğü denen travmatik kültürel psikoza tutulmuş demektir. elele tutuşup terapistin yolunu tutmaları lazım en kısa zamanda.
  • bikinili fotoğrafını
    ekşi sözlük profil resmi yapan kadının kocasıdır.
  • siz sadece bakarsınız ama ben sikerim kafasında bir tip olabilir.

    böyle birini tanımıştım vakti zamanında. adam eşine mini elbiseler alıp caddede yürüyüşe çıkıyordu, görenler bir daha dönüp kadına bakıyorlardı, sonra eşinden ayrılınca ukrayna'dan bir hatun getirmişti şimdi hangi seviyede bilemiyorum.
  • kişi kendinden bilir işi mi demeli
hesabın var mı? giriş yap