• 9 haziran 1998 doğumlu brezilya vatandaşı futbolcu.

    vasco de gama forması giyen oyuncunun mevkisi ofansif orta saha ayrıca kanatlarda da oynayabiliyor.

    gelecekte kendisinden çok bahsettirebilir, zira bu kardeşimizin fm 2017'de 150 küsür pa'sı var ve küçük bütçeli takımlarda (bkz: fenerbahçe) 3 sene içinde yıldız mertebesine erişiyor.

    buralar değerlenebilir.
  • uzaktan etkili şutları olan midtjylland'da kiralık oynayan yetenekli tembel futbolcu. yaşı henüz çok genç umarım treni kaçırmaz.
  • midtjylland'da iki senedir parlayan brezilyalı oyun kurucu. tekniği ve yaratıcılığı üst seviyede, çok hızlı değil ama yavaş da değil. şutları ve pasları çok iyi, topla yapamayacağı şey yok. bazı çalımları of of of dedirtiyor. porto ya da benfica yakında kapar bunu. oradan da alemlere akar.
  • eğer fm'nin dediği doğru ise bu çocuğu alan önümüzdeki 5-6 sene rahat eder. sanırım fm 2018'den beri takip ediyorum, inanılmaz oynuyor mezzala olarak.
  • bu nasıl brezilyalı lan. adam resmen ben hintliyim diye bağırıyor. araştırılsın. kesin hintli çıkar.
  • bu akşam 2-2 sonuçlanan brondby maçında takımı midtjylland adına 1 gol atıp diğer gölünde müthiş bir pas ile hazırlayıcısı olmuştur.
    teknik bir oyuncu, oyunun iki yönünü oynayabilen merkez orta saha oyuncusu pas konusunda oldukça yetenekli. pasın her çeşidini başarılı şekilde icra ediyor. oldukça iyi bir saha içi vizyona sahip olması kilit paslar atabilmesi konusunda da onu etkili bir oyuncu yapıyor. sağ ayağını kullanan 1998 doğumlu brezilyalının duran top ve uzakta şut kabiliyeti göze çarpıyor. duran toplarda kaleyi gören noktalarda da, kanattan orta yapılacak yerlerde de kendisini topun arkasında görebiliriz. ayrıca rakip kaleyi fırsatını bulduğu tüm pozisyonlarda tehtit ediyor. dribling konusunda da yine yetenekli bir oyuncu. fiziksel olarak çok güçlü olmamakla birlikte çok süratli bir futbolcu da değil. fakat güçlü oyun zekası onun zaaflarını kapatıyor. tabi daha üst seviyelerde etkili şekilde oynayabilmesi için fiziksel gelişimini daha yukarıya taşımalıdır. kariyeri boyunca 6-8-10 numara pozisyonların da oynadı. 3 lu orta sahanın 8-10 bağlantısında ve/veya 10 numara pozisyonunda oldukça etkili olabilecek bir oyuncu. onun artık daha üst bir takıma ve lige transfer olacağını düşünüyorum. kendisini galatasaray'da izlemeyi çok isterdim ama 7 milyon euro bonservis bedeli, genç sayılacak yaşı her sezon artarak devam eden performansı ile danimarka ekibi onu çift haneli rakamlara satmak isteyecektir. bunuda galatasaray dahil ligimizin tüm takımları karışılayamayabilir.

    doğum tarihi: 9 haz 1998
    doğum yeri:rio de janeiro
    yaş:23 boy:1,79 m uyruk: brezilya
    mevki:orta saha - merkez orta saha
    ayak:sağ ayak
    güncel kulüp: fc midtjylland
    takıma katılma tarihi:1 tem 2019
    sözleşme bitiş tarihi::30 haz 2025
  • adı galatasaray ile anılan futbolcu.
  • 10 numara mevkisinde oynayan topçu. adı galatasaray ile anılıyor. günümüz futbolun 10 numara mevkisi anlamını yitirse de bizim orta sahaya oyun zekasına sahip futbolcu lazım. çilingir görevi görür.
  • galatasaray’da izlemek güzel olur. joao pedro’nun yaşı küçük hali gibi. düşük maaşla bağlarsak bonservisinin önemi kalmaz. brezilyalı on numara dedin mi kapıyı 10 milyondan açarlar zaten.
  • elmander tipi santrafor isterken evander tipi orta saha almak
hesabın var mı? giriş yap