• hayvanların doğal alanı kaldığını sanan yazar beyanı
  • aslında bir nebze haklılık payı var. kediye köpeğe bahçeli ev sağlamak lazım. kuşları özgür bırakıp ev içinde özgür olmalarını sağlamak lazım.

    tek iyi tarafımız, sokaktaki hayvanlardan ve pit-stop hayranlarından daha iyi bakmaya çalışıyor olmamız
  • kendisini akıllı sanan yazar beyanı olarak adlandıralım seni ... madem öyle tüm hayvanlar sokakta kalsın aç kalsın susuz kalsın bundan mutluluk duyarsın.. eminim ki öyle olur o eve hapis etmek olmuyor, güzel bi yaşantı vermek oluyor.. mesela aç kalmıyorlar, susuzda ,oynuyolarda hatta dışarı çıkıp koşup yürüyorlar ,hatta tatile bile gidiyorlar.. he ben kendi köpeğime bunları sadece 2 sene yapabildim. 3 bucuk sene de felçli olarak baktım. her sabah kalktım yemeğini ellerimle yedirdim,suyunu ellerimle içirdim,geceleri ağlar sıkılırdı kalkar kucagıma alır evde gezdirirdim tekrar yatırdığımda içini çeker teşekkür ederdi. tüm hayatımı da ona göre ayarlardım. tam 2 ay önce onu kaybettim ben yanında yokken ölmeyi tercih etti gelmeden 1 gün kala anlayabiliyor musun? köpekler sahiplerini çok sevdikleri için yanında ölmek istemezlermiş bizimkisi de aynen böyle oldu .. işte o gitti ben bittim .. keşke bu başlığı görmeseydim dedirttin
  • benim o ruh hastası yazarlardan biri. sırf başlık açmak için yırtınan engellenesi yazarların başlıkları altına entry girme huyum yoktur lakin iki çift kelam etme hakkını kendimde buldum.
    kimse sokaktan hayvan toplayıp eve hapsetmiyor. biri, bu yazara sokakların hayvanlar için ne kadar tehlikeli olduğunu 3 yaşında çocuğa anlatır gibi anlatsın. başka türlü anlamayacak.
    kedi ve köpekler sokaklarda tecavüze uğruyor, öldürülüyor, işkence görüyor. artık sokaklar hayvanların yaşam alanı olmaktan çıkalı çok oldu. sokaklar artık hayvan düşmanı canilerle dolu. barınaklar ölüm kampı senin haberin var mı? daha dün ormanlık alanda hayvan besleme noktasında yavruları olan köpeği tüfekle vurup öldürdüler. bu kadar psikopatın olduğu yerde hayvanların evde olması daha sağlıklıdır emin ol.

    "çatlaklar sizi" yazmış. senin gibiler varken çatlaklık sıralamasında bize sıra gelmez.
    (bkz: yazar engelle)
  • özellikle kediler için görünce üzüldüğüm başlık. köpeklerin günde en az bir kere dısarı çıkarılmasına rağmen kediler evin içinde enerji atmaya zorlanıyor. aylarca aynı mekanda kendi kumundan başka kuma/toprağa patisi değmeyen hayvanlar var. yapmayın etmeyin
  • başlığı açan yazarın muhterem babası değildir.

    evde böyle değişik bir şey beslemek değişik bir deneyim.

    iki çift lafını dürüp gözüne sokmak için evdeki kedim seni bekliyor.
  • bırakıyorum akşama kadar çamur içinde yuvarlanıyor kapının önünde beni belkiyor hıyarlar onu napcaz. gelince de mev diyo gireyim de kapının önünde bıraktığın terliğe, olmadı lavoboya basayım manasında.
  • daire yer seviyesinde, cam çerçeve kapı pencere sürekli açık bi kere dönüp bakmaya bile tenezzül etmedi. kızım beni, evini çok seviyor. yakında daha müsait bir eve geçiyorum, sosyalleşecek, hatta anne de olacak. nema problema yani.
    he ama kuşçulara ben de ayarım. düşünsene uçabiliyorsun ama biri seni kafese kapatıyor. işlenmiş en büyük suçlardan biri bence.
hesabın var mı? giriş yap