• adı üstünde, eski sevgili, fotoğrafına baksan n'olcak, bakmasan n'olcak. kişinin kendine yaptığı eziyetten başka birşey değildir.
  • eğer eski sevgili ile arkadaşlık bağlantınız devam ediyorsa, facebook tarafından o fotoğraflar gözünüze gözünüze sokulduğu için, elinizde olmasada yapacağınız eylem... "bak şimdi bi sevgili bulmuş yeni, bir de ayrılınca daha bi açılmış bu hatun...", "amanın bak sen ayrı eve çıkacakmış...", "aman bu herif kim lan fotoda" sözlerine neden olacağı ve kişiye eski günleri hatırlatacağı için en kısa zamanda arkadaşlıktan çıkartılmalıdır o şahıs... ayrıca ortak arkadaş falan da bırakmayın yine o fotolar gözünüze girebiliyor...
  • calkantili bir ayrilis surecinin uzerinden yeterince zaman gectikten sonra yapildiginda sadece tek bir sey hissettir insana... bazen bir iliskiden geriye kalan tek his budur iste...

    (bkz: nefret)
  • günler sürer.
    olm hangi birine bakayım? hepsine bakmaya kalksam bandwidth mi dayanır ona? netleştirin şunu; en son eski sevgili mi, yoksa tüm eski sevgililer mi...
  • insanın bir türlü karşı koyamadığı gereksiz bir meraktır.terkeden taraf olsanız bile her gün düzenli olarak eski sevgilinin profili,fotoğrafları,yorumları,yeni arkadaşları takip edilir.hala durumunun ilişkisi yok olduğu görülünce içinizi kalleşce bir sevinç kaplar,kızarsınız kendinize.belki de ondan sonra hayatınıza onun gibi doğru düzgün biri girmediği icin kendinizi teselli etmenin,içinizdeki pişmanlığı bastırmanın en güzel yoludur bu sevinç.
  • bazen kendi içinde çelişkiye düşmektir. bir yandan bakarsınız bir yandan da "niye bakıyorum ki? ne işime yarayacak? bana ne ki?" soruları dimağınızda uçuşur. cevabı bilirsiniz ama itiraf edemezsiniz kendinize.
  • o eski olandan yeni bi tane bulduğunuz anda vazgeçtiğiniz eylem.
  • fake facebook a sahip kişinin, eski sevgiliyi fake hesabına eklemesiyle rahatça yapabileceğidir. başlarda gün gün sonra hafta hafta profil ve fotoğraflar incelenirken; profil fotoğrafnda eski sevgilinin, yanında bir arkadaşı olamayacak kadar yakın biri görüldügünde kesilecek zamanla ayda bir ve iki ayda bire düşebilecek eylem.
  • "güzelleşmiş mi lan acaba?" sorusunun cevabı da aranıyor olabilir. güzelleştiyse en çekici pozlarla karşı atak bile yapılabilir. sağlıklı bir bünye yapmaz tabi bunu.. yapmamalı..
  • bazen "hassktir ya, taş gibi olmuş" tepkisinin verilmesine yol açabilir. ortamdaki karizmayı sarsmamak adına dışa vurulan tepkiyse farklıdır: "işte güzel hatun ama ben ayrıldım ya, onu bile terk ettim." böylelikle insan içindeki pişmanlık duygusunu dışarıya havalıyım imajıyla yansıtabilir ama bu kişinin yeteneklerine bağlıdır.
hesabın var mı? giriş yap