• (bkz: beware they are everywhere)
    https://twitter.com/…ndy/status/1175983124574035968

    (bkz: fetö dershanelerine gidenlerin idamı) yasa tasarısı meclise gelsin ondan sonra konuşsun, konuşabilirse.
  • kendisinin bugun the washington post'ta suriye planini aciklayan bir yazisi yayimlanmis.

    iyi de etmis fakat abd medyasi su an askeri harekatin bir etnik temizlik oldugu dahasi kurtlerin katledilecegi yonunde haberler yaparken bizden duzgun ingilizce konusup durumumuzu aciklayacak, cnn gibi kanallara cikacak kimse yok mu gercekten? bundan fazlasina ihtiyac oldugu asikar.
  • "...ypg'yi türkiye'nin operasyonunun doğrudan hedefi olarak göstermemek için dikkatli bir dil kullandığı, ışid'le mücadeleye yoğunlaştığı görülüyor ve kürt nüfusun yoğun olduğu bölgelerde yerel yönetimin yine kürtlerin elinde olacağını belirttiği dikkat çekiyor."

    hımm, ilginç ne demek istiyor altun, bizim esas hedefimiz işid, biz işidle savaşmak için operasyon yapıyoruz, ypg buna engel olmasın, olursa onunla da savaşırız gibi garip bir açıklama

    ee güzelim madem temel hedefin işid, ypg zaten orada işidle savaşıyor, elinde bir sürü işidliyi esir tutuyor, sen nasıl bir mantık güdüyorsun, olmaz işidliyi ben döveceğim mi diyorsun

    bu arada sabah cengiz aktar sdg'nin elinde tutsak olan işidlilerin "türkiye gelip bizi kurataracak" diye şimdiden sosyal medyada sevinç naraları attıklarını söylemişken f. altun'un bu lafları, ne burada "kürtlere ölüm" diyen ırkçıları ne de dışarıdakileri pek tatmin etmez gibi geliyor bana...
  • makale güzel, zamanlaması uygun, böyle şeyler gerekli.

    ben makaleyi okumaya 3 dakika, altındaki yorumları okumaya 25 dakika ayırdım. hepsini okudum. ne yazıkki yorumlar iç açıcı değil.

    ilk yorumları okurken, madem böyle bir strateji izledik kendimizi anlatmak için o halde yorumları da bir şekilde manipüle etmeliydik dedim, 3-5 saniye sonra bu işin o kadar kolay olmayacağını düşününce bu yazıyı neden fahrettin altun yazmıştır diye düşündüm. çünkü tepkilerin çoğu washington post'un devletimizce bir propaganda aracı olarak kullanıldığı yönünde. yazıyı yazan cumhurbaşkanımıza en yakın isimlerden biri olunca, algıda bu şekilde oluyor.

    eskiden ibrahim kalın ismi ile de bazı benzer tepki, yada destek yazıları okumuştum.

    bence bu yazının fahrettin altun adıyla yayınlanması uygun değil. iletişim başkanı olarak görev yapıyor olsaydım, yazıyı kaleme almış olsaydım, washington post'da adımla yayınlansın isterdim ama biraz düşününce doğru yolu ister istemez bulurdum diye düşünüyorum. belkide bulamazdım.

    içerik eleştirileri bir yana, uluslararası kamuoyunda sesimizi yükseltmek için takip ettiğimiz metodu konuşacak olursak, bu yazıyı gölge bir isimle yayınlamanın daha doğru olacağını düşünüyorum. dahası keşke bir avrupalı, amerikalı akademisyen yazmış olsa, eski bir dışişleri bakanı yazmış olsa, yada amerika'nın eski büyükelçilerinden biri falan yazmış olsa, vs vs.
  • kendisinin wapo'ya yazdığı yazı sonucu gazete "hayırdır ya parayı bastıran yazıyo mu, bu ne hal?" türü oldukça yaygın eleştirilerin hedefi oldu.

    söylenen sözün ağırlığı göz yaşartıcı gerçekten.
  • adamın cv' si yukarda yazılmış.
    bununla özel sektör çok zor.
  • (bkz: gulnur aybet) ile degistirilmesi gereken sahsiyet. ısini yapamiyorsan git kardesim
  • fahrettin altunun cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı olduğu günden beri , rte nin halkla olan özel bağı zayıflamakta,
    cumhurbaşkanının iyi kötü birçok icraatı akp tabanına anlatılamıyor.
    erol olçokla kendisini kıyaslayamam.
    bu olçok a hakaret olur.
    görevi iletişim direktörü olan birinin görevinden bu kadar uzak karakterde olması çok ilginç.
    bu göreve gelen birinin ya görünmez olması gerekir yada halka olan ilişkisinin muhteşem olması gerekir.
hesabın var mı? giriş yap