• aktrol maktrol değilim, corona konusunda da çok tedirginim. ama bakan bu sefer ziyadesiyle haklı.

    https://twitter.com/…tatus/1232735075596460038?s=19

    edit: beni aktroll ilan edenler lütfen girip entrylerime bir göz atıp öyle entry girin, lütfen.
  • son yılların en sağlam kapağıdır.
    nazik bir şekilde madara etmiş.
  • yılın kapağı olmuş. troll falan değilim ama eleştirirken lütfen bilgi sahibi olmadan ve ölçülü eleştirelim.
  • "aktrol değilim" den sonrasını okuyan aktroldür
  • termal kamerayla ancak izlersiniz. bulaşmasını engelleyemezsiniz. o nedenle pek kapak değildir.

    edit:tepki gösterenler olmuş. sşirin payına da hak vermiyorum. corona o kadar tehlikeli bir hastalık değil. abartılan bir hastalık. normal koşullarda bir sağlık bakanı coronalı gelip geçiyor biz de izliyoruz demez, "gerekli denetimler yapılıyor, her görevli bulaşmaması için önlem ve tedbirlerini almıştır" der. aklı başında bir gazeteci de gidip corona vakaları ve ölüm oranlarını araştırıp aslında gripten pek de bir farkı olmayan bir hastalık olduğu yorumunu yapar. ama bu ülkede liyakattan ziyade siyaset düşünceyi belirlediği için böyle şeyler göremiyoruz maalesef. ya bir abartı ve fazla ciddiyet ya da bir gayriciddilik. ortası yok.

    edit 2: entrye dönük mesajlar alıyorum. vurgulamak istediğim iki tarafta aşırı tepkiler olduğuna yönelik. bir kısmında boşvermişlik, diğerinde aşırı magazinsel tavır ve felaketçilik. bu nedenle süreç düzgün yorumlanamıyor. gereken önlemler alındığı, aklıbaşında muhalefet yapıldığı, ve kurumların gerektiği kurumsal ciddiyeti gösterdiğinde ancak bu tür salgınlarla baş edilebilir. corona şu anda aşısı olmayan, tahmin edildiğinden çok fazla vaka sayısına sahip olduğu tahmin edilen (muhtemelen bu nedenle ölüm oranları düşük bekleniyor) ve bu nedenle sağlık sistemi üzerinde baskı yaratan bir hastalık. ancak gerekli tedbirler alındığında sağlık krizini etkileyici sorunlar ortadan kalkıyor ne yazık ki aşı bulunana kadar. iki aşırı uç da sorunlu çünkü aşırı felaketçilik daha kötü salgın safhalarındaki ciddiyetsizliği arttırır ki şu anda "bak bişey olmadı o kadar büyüttünüz" rehaveti var, "sizi termalden izliyoruz" gibi tavırlar da kurumsal ciddiyeti ve güveni düşürür.
  • kapak gibi kapaktır. hiçbir kelimesini bile doğru yazamayan şirin hanım aklınca sağlık bakanlığı'na kapak yapma peşindeyken bakan'dan kapağı yemiştir. suç göt gezdirmeye italya'ya gideni ülkeye sokmak heralde.
  • coronarvirüs gelirse şayet

    bizi bu kapak kurtaracak, teşekkürler sayın bakan
  • bakan bey’i tebrik ettiğim kapaktır.
  • kapak mapak ben ona takılmıyorum, sadece şirin payzin burada ne yapılmasını bekliyordu? şu an için eğer bir ülke ile sınırları kapatmadıysanız termal kontrol hariç bir işlem yapılamıyor.

    bunun haricinde kontrol yapmak demek, herkesten kan örneği alıp 14 gün karantinaya kapatmak demektir ki bu da mümkün değildir.
  • akapenin kapağı bu kadar olur. bu klozete bile kapak olmaz.
hesabın var mı? giriş yap