• the elder scrolls v skyrim'in mükemmel bir oyun olmasına büyük katkıda bulunmuş oyundur aynı zamanda.
  • hd 3850 ekran kartıyla oynayamadığım oyun. kasanın içi buz gibi. ayağımı kasanın üstüne koydum, bacağım dondu çektim. o derece yani. hatta 14 saatlik çalıştırma sonrası restarttan sonra biostan bakınca cpu sıcaklığı 46 derece görülüyor. ama yok arkadaş. ben oturdum mu 4 saat oynayan adamım, 2. saatten sonra kasıyor pc. anlamadım bi türlü.
    kasıyor dediğim yine youtube videolarındakinden çok daha hızlı olsa da zevk vermiyor bi süre sonra oyun.

    bu arada patchsiz oynuyorum. vault 11 deki bug saysinde level 30 um. çabucak ana göreve gitmeye çalıştığım için çok zor geldi oyun. şu anda rahatladım denilebilir. side questlere kasıyorum şimdi de.

    bu arada oyundaki bazı özel silahları bulmak için wild wasteland perkine sahip olmanız lazım
  • --- spoiler ---
    wildcard:finishing touches görevini bitirmeden ncrın görevlerini yaptım ama pırezidınt kimballı koruma görevinde yesmanin görevleriyle çeliştiği için kimball bi türlü ortaya çıkmıyor bunun nedenin hangi görevdi hatırlamıyorum ama yesmanin bize kimballın ölmüş olduğu söylemesi olduğu öğrendim tamam anlıyorum mantıklı ama neden ncrlerin bana "kimballı neden öldürdün ibne" dediğini anlamış değilim
    (bkz: bu ne yaman çelişki anne)
    --- spoiler ---
  • dünyada bulunan en iyi rpg oyunlardan birisi. uyuz eden kısımlarıysa müziklerinin inanılmaz sıkıcı olması, kendisi de sıkıyor bir yerden sonra, şöyle basit tuşlar olsa pat diye bassak stimpak bassa, pat desek silahları değiştirse...

    hah bir de çok laf edilir bu teklifime ama bu oyunda büyük bir eksik var.

    (bkz: araba)
  • post apokaliptik western 60'ları deneyimletebilmiş muhteşem yapıt.
  • yan görevleri yapiyorum su siralar. 21.leveldayim. daha new vegas'a ayak basmadim. o derece. yalniz bu oyunu ilk defa oynayisim olmasada, asil hikayede kimin yaninda yeralmam gerektigine karar veremedim.

    ncr: bildigin simdiki abd. heryer bana ait olsun. sömüreyim, haracimi alayim, benim yasalarim yürüsün.

    ceasar: bunlari talibana benzetiyorum. astik kestik, kölelestirdik. ncr'a tam bir alternativ degil.

    mr.house: bildigin bunak. 150 yasinda ama ekrandan bana emir veriyor. gidicem fisini cekicem, tarih olacak farkinda degil.

    yes man: bu ayri bi angut

    --- spoiler ---

    git hoover barajini yok et kimse birbirini yemesin diyor, dingil. mumla aydinlatacaksin koca vegasi ondan sonra aq.

    --- spoiler ---

    brotherhoods: maalesef bunlara ait bi son yok. en azindan asil hikayede. yoksa teknolojinin, demokrasinin dibine vurmuslar ama yer altina cekilmisler. keske biraz daha aktif olabilselerdi.

    diger fraksiyonlar bildigin yancilar. kendilerine faydalari yok.
  • gülmekten kırıp geçiren oyun.
  • fallout ruhunu en iyi şekilde yansıtan yeni neslin "olmuş ki bu." dedirten fallout oyunu. *

    her bir companion'un kendine has quest'i, faction'ların kendine has görevleri vs. vs. derken kendini tekrar tekrar oynatabilmesi, her bir oynanışın da -hakkını vererek- yaklaşık 100 saat olduğunu düşünürsek nerden baksanız 300 saatte falan her şeyini görebilirsiniz..
  • sonunda türkçe yaması çıkmıştır. oyunceviri sitesi ekibinden collodin rumuzlu arkadaş 514 gün tek başına uğraşarak çevirmiş, burdan arkadaşa emeği için çok teşekkür ediyorum dile kolay 514 gün. merak eden ve kullanmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

    http://www.oyunceviri.com/…ut-new-vegas-türkçe-yama
hesabın var mı? giriş yap