• televizyonda cnbc-e de rastgelerek başladığım gerçek bir hikayeye dayanmaktadır yazısıyla beni kandırmayı başarmış , lakin daha sonradan okuduklarım sayesinde gerçek olmadığını anlayıp genede izlemeye devam ettiğim(gerçek hayatta gerçekleşebilcek ve gerçeğe uygun her türlü dizi ilgimi çeker.) ancak beni son bölümleriyle biraz üzen dizidir kendisi.lester sen ne diye asansörde lorne malvo gibi bi adamın kafasına vurup kaçıyosun arkadaş. sen zaten herşeyin üstünü kapatmış kendine yeni ve başarılı bir hayat kurmuş bir adamsın görmemezlikten gel yanına bile gitme.

    neyse diyeceğim o ki bu filmler bize hep kötü işler yapan adamların sonu kötü olur mesajı vermek zorunda bilerek mi yapıyonuz türkiye gibi bir ülkede her haltı yiyen insanlar dışarda artık filmlerdede kusursuz gerçekliği görmek istiyoruz yeter .

    coen kardeşlere selam olsun.
  • o market ve sahibi ile ilgili olan bölümlerinde çok çok güldüğüm diziydi, tekrar tekrar izleyebilirim o bölümleri.
    bu kadar olaydan sonra
    --- spoiler ---
    yani karakterler değişti, dunst falan gelecek nasıl olacak bilmiyorum ama lorne malvo' yu çok sevmiştim. umarız bozmaz, izlerken eski tadı tekrar alırız.
    --- spoiler ---
  • ben de önyargıyla yaklaştım diziye: coen kardeşleri hiç bir zaman çok sevmemiştim. fargo'yu da zamanında sinemada izlediğimde beni etkilememişti...ama şimdi, dizideki hikâyesi ve üslubuyla fargo'nun modern bir başyapıt olduğunu düşünüyorum. ayrıca gene kendi adıma twin peaks'in özellikle david lynch'in çektiği bölümleri kadar ürkütücü bir dizi olduğunu düşünüyorum fargo'nun. twin peaks doğaüstünü insanın karanlıklarıyla birleştiriyordu. fargo'da ise olamayacak hiç birşey yok. sanki bütün karanlıkların sadece insandan kaynaklı olduğuna emin olunmuş bir dünyadan söz eder gibi fargo. belki de böylesine ürkütücü olması, dizide bizi ürküten hiç birşeyin doğa üstü olmamasındandır. burada dizinin çok başarılı soundtrackinden söz etmek gerekiyor. aynı şekilde atmosfer yaratmada gösterilen başarının bazı bölümlerde iyice sivrildiğini de söylemek gerek: mesela tipi sahnesi, baştan sona böyle bir ustalık örneği.
  • ikinci sezonunda bizi yetmişlerin amerikasına götürecek dizi. bu sefer kahramanımız vietnam savaşından yeni dönmüş genç lou solverson, molly'nin babası. meğer ihtiyar sioux falls için "ı’d call it animal except animals only kill for food." derken geliyorum sinyalleri de vermiş

    burada uzun bir fragman varmış.
  • ikinci sezonu 12 ekim'de başlayacak olan güzellik.
  • yeni sezon yeni kadro yeni senaryo yeni mekanlar olayının destekçisi olduğum bir dizi daha
  • zombiler düştü ama hala ben hala malum yerlerde bulamadım. bilen gören yeşillendirebilir.

    edit: en iyi ihtimalle sabaha karşı izlenebilirmiş.
  • yaklaşık 1,5 yıl sonra bu gece 2. sezonu başlayacak dizidir
  • nefis bir ilk bölüm ile ikinci sezona merhaba demiş dizidir.

    --- spoiler ---

    kirsten dunst rol için iyi şişmiş.

    --- spoiler ---
  • sırf efsane ilk sezonun büyüsü bozulmasın diye izlememeye karar verdiğim dizi. ama dayanamayacağım sanırım.
hesabın var mı? giriş yap