• burcu çetinkaya ile evlenmiş aşiret reisi.
  • burda bahsedilen melek gibi ve iş adamı ve siyasetçi fatih bucakla isim benzerliği olan başka bir urfalı aşiret reisi fatih mehmet bucak olsa gerek:

    fatih mehmet bucak dgm diye google'layınca çıkan şeyler, bu ikinci fatih bucak hakkında herhalde zamanın poslileri ve yargısı tarafından atılan iftiralar diyelim:

    http://www.milliyet.com.tr/…/12/08/haber/hab05.html bunun öncesi yani tutuklanmaları ile ilgili 26 ağustos 1999 tarihli haberin hürriyet versiyonu kendi sitesinde yok ama webde var.

    "organize suçlar ve silah kaçakçılık şube müdürlüğü'nün fatih bucak ve adamları ile ilgili istihbari çalışmaları sürerken, 19 ağustos 1999 günü beşevler'de bulunan atlı spor kulübü'nde meydana gelen haksız menfaat temin etmek için silah kullanmak süretiyle tehdit etme olayı ile ilgili olarak, fatih mehmet bucak'ın bu olayı kendi adamlarına azmettirdiği tespit edildiği belirtilerek aynı gün fatih mehmet bucak 'ın ve adamlarının kullanmış oldukları bahçelievler semti 46. sokak no: 10/1-7-8 ve mahatma gandi caddesi no: 37/8 sayılı adreslerde yapılan operasyonlarda fatih mehmet bucak ve 6 şahsın gözaltına alındığı ifade edildi"

    "yakalan şahısların yapılan sorgu ve ifadelerinde; kendilerine ait bucak inşaat , setyol ve ftr inşaat adı altında 3 adet paravan şirket kurduklarını, bu şirketler aracılığı ile açılan devlet ihalerine girdiklerini, ihaleye katılan firmalardan para alarak çekildiklerini, bazen de ihaleye katılan firmaların çekilmesi için baskı yapıp kazanan firmadan menfaat temin etmeye çalıştıkları"

    " bu parayı alabilmek için fatih mehmet bucak'ın adamlarını inşaat şirketi'ne göndermek süretiyle inşaat şirketinin sahibinin kardeşi ve ortağı olan şahsı tehdit ederek darp ettiklerini, halen eskişehir cezaevi'nde hükümlü olarak bulunan haluk kırcı'nın fatih mehmet bucak'ı bizzat arayarak kendisinden silah istediğini, fatih mehmet bucak'ın ise haluk kırcı'nın istemiş olduğu silahları memleketi olan siverek'te temin edebileceklerini söylediği"
  • urfa'dan akp aday adayi olan ama tayyip'ten onay alamadigi icin listeye giremeyen kisi.
  • o değil de bi sedat bucak vardı n'oldu ona?
    (bkz: burcu çetinkaya/@abuzer kadayif)
  • isim benzerliği dedik ama yoksa şahsın kendisi mi lan? ironiyi anlamayanlar olmuş melek gibi adamdır denen videoda, "devlet sabıkalı diye benim gibi toprak ağasına destekleme parası vermiyor" diye de biraz ağlıyor. yani melek gibi fatih bucak sabıkalı.
  • mhp'nin 2019 yerel seçimlerinde siverek belediye başkanlığına aday gösterdiği aşiret lideri.
  • korumalari uflese bayilacak tip, 1.50 boyuyla racon kesiyor te allahim ya.

    devlet sunlarin silahlarini toplasaymis zamaninda keske. devlette hata.

    bucak imparatorlugu, bucak zumrudu anka kusu falan dedi ya ashahsdahsha
  • chp adayı. evet tv de milleti tehdit ettiği için mhp aday adayı olan bu şahsı aday yapmadı ki durun bir parti evet ekşi sözlük ahalisinin sevdikleri parti olan chp aday yapmış. aman hiç bahsetmeyelim, susalım ki, kimseler duymasın.
  • sanliurfa gibi il icin, siverek gibi bir ilce icin %100 dogru adaydir.

    turkiye’nin sosyolojik olarak en geri kalmis, en sorunlu, en feodal ilinde ve bu ilin en az bu kadar sorunlu olan, asiret sevdalisi ilcesinde chp yahut herhangi bir partinin odtu mezunu bir kadini aday yapmayscagini bilmeniz lazim.

    bu adam gibiler benim ideolojime ve hayat tarzima 180 derece zittir fakat ulkenin icindeki rakka’dan bozma o ilin 1700’lerde kalmis ilcesi icin cuk diye oturmus adayidir.
  • chp nin oylarını koruyabilecek tek kişi gibi gözüküyor şu an. artık chpde oyunu kuralına göre oynamaya başladı sanırım
hesabın var mı? giriş yap