• (bkz: özel fon iddiasıyla 80 milyon dolar vurgun/#159171450)

    ismail saymaz'ın 27 kasım 2023 tarihli köşe yazısında bahsettiği olay.

    --- spoiler ---
    fatih terim, denizbank'a ‘paraları ödeyin' demiş

    fatih terim, 2 hazian'da istanbul cumhuriyet başsavcılığı'nda alınan ifadesinde, denizbank'tan 3.000.000 dolar alacaklı olduğunu iddia etmişti. ancak ne hikmetse alacağının peşine düşmemişti. bu da merak uyandırmıştı.

    meğer terim, 13 eylül 2023'te denizbank'la görüşme yaparak yeni bir protokol imzalamış. bankadan çektiği dört krediyi yeniden yapılandırarak, ödeme takvimi belirmiş. ilk taksiti 27 eylül'de ödemiş. ancak terim, denizbank'la imzaladıkları protokolde 3.000.000 dolarlık alacağından söz etmemiş!

    eğer denizbank'ta değilse. terim'in 3.000.000 doları nerede?

    acaba seçil erzan'ın ‘fatih terim fonu' içinde olduğu için mi susuyor?

    diğer taraftan terim, erzan'a para vermediğini ve fonla hiçbir ilgisinin olmadığını iddia ediyor.

    eğer böyleyse…

    terim, skandaldan bir gün sonra, 8 nisan'da arda turan ve emre belözoğlu ile denizbank'a gelerek, genel müdür hakan ateş ve diğer yetkililerle neden görüştü?

    denizbank'ın savcılığa sunduğu dilekçede terim'in katıldığı bu görüşme hakkında şunlar yazıyor:

    “terim ve şikayetçilerin bazıları bankaya gelerek, hakan ateş'i ziyaret ederek yardım istemişlerdir. ateş'ten tefecilik faaliyetine ilişkin bedellerin ödenmesinin mümkün olup olamayacağını sormuşlardır.”

    bu görüşmede ateş, “işlemler bankacılık dışında olduğu için talepleri karşılayamayız” dedi.
    --- spoiler ---
  • fatih terim'in denizbank'a yönelik olarak "paraları ödeyin" şeklindeki ifadesi, bir futbol teknik direktörünün finansal bir konuda kamuoyu önünde yaptığı bir açıklama olarak ele alınabilir. bu durumda, konuyu ele alırken tarafsız bir perspektiften hareket etmek ve hukukun gerekliliklerini göz önünde bulundurmak önemlidir.

    öncelikle, fatih terim'in bu ifadesinin hangi bağlamda ve hangi koşullar altında sarf edildiği dikkate alınmalıdır. bu tür açıklamaların, özellikle tanınmış bir kişilik tarafından yapıldığında, geniş bir kitle tarafından duyulma ve etki yaratma potansiyeline sahip olduğunu unutmamak gerekir. bu nedenle, ifadelerin doğru ve sorumlu bir şekilde kullanılması önem taşır.

    finansal yükümlülükler ve borç ilişkileri, genellikle karmaşık hukuki süreçleri içerir ve bu süreçler, ilgili taraflar arasındaki anlaşmalar ve yasal düzenlemeler çerçevesinde yürütülür. eğer fatih terim'in açıklaması, özel bir finansal anlaşmanın ya da borç ilişkisinin bir parçasıysa, bu durumun yasal yollarla ve ilgili tarafların katılımıyla çözülmesi gerekliliği ortaya çıkar.

    bu noktada, ilgili finansal kurumun ve fatih terim'in, söz konusu meseleyi yasal çerçevede ve uygun diyalog kanalları üzerinden ele alması beklenir. hukukun gereği, tarafların haklarının ve yükümlülüklerinin adil bir şekilde ele alınmasını ve herhangi bir anlaşmazlığın yasalar çerçevesinde çözülmesini gerektirir.

    sonuç olarak, fatih terim'in denizbank'a yönelik "paraları ödeyin" ifadesi, ilgili taraflarca yasal ve adil bir zeminde ele alınmalı ve konu hakkında yapılacak her türlü değerlendirme ve işlem, hukuki prosedürlere uygun bir şekilde yürütülmelidir. bu süreçte, tarafsızlık ve hukukun üstünlüğü esas alınarak hareket edilmesi, hem finansal ilişkilerin sağlıklı bir zeminde yürütülmesi hem de kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından önem taşımaktadır.
  • terim'i bu olayda mağdur olarak görmek için, fanatiklikten beyni yayla çorbasına dönmüş militan bi taraftar olmak gerek.
  • (bkz: keriz parası)
  • bu ft got yalayicilardan biktiran ayri bir olay. bu adama iftira falan atilmiyor, bu adam olayin basinda zaten ve her turlu aciklamalari da celisiyor. surada ft'yi galatasarayli halimle bile savunmam. bu adami basarili diye hic savunmam, son senelerimizde takimin anasini da belli. romanya fonu falan da vardir bu herifin.
  • 1 koyup 5 alabileceğine inanarak, çantalarla dolarları gidip elden teslim edecekler. ilk başta güzel paralar kazanırken daha sonra çark bozulup ellerinden patlayınca gidip sağda solda mağduru oynacaklar. güzel iş vallahi..
  • ana paraları ödemeleri yetmez. vaat edilen faiz ile beraber ödesinler.
    (bkz: emredersin)
  • bir çalışanına elden "al bu moneyleri değerlendir, bana çohhh para kazandır" diyerek teslim edilmiş paraları neden denizbank ödeyecekmiş acaba.
    kendisi avukatına bir danışsaymış bari.
  • terim'in kirli geçmişinden emin olabilmek için bir süre maldan, mülkten, hırstan, egodan, kinden, nefretten, dünya malından, ve itibar gösterişten feragat etmesiyle ve bunu en az bunları kazandığı seneler kadar yaşaması gerekmektedir.

    bizim ülke her bakımdan enteresan bir ülke... siz sanıyor musunuz ki sadece "pown pown duba yok bir y*rrağım yok" diyen adamın alt kültürsüzlüğü ve kibiri bu ülkede bir yaradır? daha dik alasını her gün işte bu kendini bir siyasi (karanlık taraftaki) güce dayayıp kanun, nizam adına karar alaran büyükleri yapıyor. siz de diyorsunuz ki etiyle, dişiyle, tırnağıyla bir yerlere gelinildi ....
    size sunulan illüzyondan çıkıp kibirli ve para için yaşayanların hayatına göz dikin...inanmayın artık idollerinize, imparatorlarınza, reyislerinize....
  • buradaki amaç denizbank'dan para almak değil biz paramızı denizbank'da zannediyorduk demek bu şekilde farklı suçlamalar muhatap olmamak. sonuçta bir bankanın fonuna para yatırmak suç değil. bu adamlar milyon dolarla oynuyorlar hiç biri salak değil paranın denizbank da olmadığını gayet iyi biliyorlar paranın ne için toplandığını da biliyorlar iş patladı herkes kendini kurtarma derdinde .
hesabın var mı? giriş yap