• the life and loves of a she devil'in yazarı bu kadın evden çıkmaz durmadan yazar 11 kitabın sonunda sadece şunu hatırlatır:
    "hiçbir kadın sevdiği erkeğin gülümseyişini unutamaz."
  • ne dedigi belli olmayan, kafasi karisik "feminist". (hallo schatz!!?)

    statukoyla alip veremedigi bir sey var gibi gorunmeyen, aynen seks icin de dedigi gibi, duzen icinde "fake orgazm" yapin, yolunuza bakinci, sozde feminist. hatta bir sey diyim mi? liberal feminist -cogusuna gore ise feminist bile degil. kozmopolitan dergisi ne kadar feministse weldon da o kadar feministtir deniliyor-. isigucu de feminizmi elestirmek. bu yuzden fikirlerinin sag goruslulerce tutulmamasi, tabii, isten bile degil (e adamlarin istediklerini "entelektuel kadin" agzindan dile getiriyor, fena mi oluyor?). radikal feministleri de yanina bekliyormus. liberal hayat her derde deva deyor.

    nöt: bi kere dusuncelerini romanlarini beyanatlarini vs okumasiniz bile, hayatini soyle bi inceleyin. oruntuleri, oruntulerle degisen fikirlerini felan. "60'ini gecti ya, artik kliseye de gider bu", derken bulursunuz kendinizi, ve daha fenasi ne biliyor musunuz? yanilmazsiniz da.
  • gunumuzun modern kadinina duydugu kiskancligi(ve nefreti) soyle dile getirmis kadindir:

    "the new women! i could barely recognize them as being of the same sex as myself, their buttocks arrogant in tight jeans, openly inviting, breasts falling free and shameless and feeling no apparent obligation to smile, look pleasant or keep their voices low. and how they live! just look at them to know how! if a man doesn't bring them to orgasm, they look for another who does. if by mistake they fall pregnant, they abort by vacuum aspiration. if they don't like the food, they push the plate away. if the job doesn't suit them, they hand in their notice. they are satiated by everything, hungry for nothing. they are what i wanted to be; they are what i worked for them to be: and now i see them, i hate them."
  • "the president's child" romanı nihal yeğinobalı tarafından çevrilen yazar.
  • bu gun isyerinde bir hatunun elinde kitabini gordugum kafasi ucmus, ne dusundugu anlasilamayan feministimsi yazar. bu teyzenin ( su an 90 yasinda ) "balığın bisiklete ihtiyacı ne kadarsa kadının erkeğe ihtiyacı o kadardır" isimli bir kitabi var. tamam, saygi duyariz, erkege ihtiyac duymamis, degil mi? degil iste, nah duymamis. uc defa evlenmis, dort cocuk yapmis bu nine. ilk evliligi 2 yil surmus. sonraki evlilikleri 31 yil ve 26 yil. doksan yillik hayatinin 60 yilini evli gecirmis. hayatinin yetiskin kisminda 10 yillik bekarliga karsilik 60 yil evli kalmis. simdi bu kadina tek soyleyecegim "fuck off idiot". hem ingiliz hem feminist, ancak bu kadar olur zaten. bunlari gosterince kizcagiz kitabi cope atti.
hesabın var mı? giriş yap