• muhtemelen diğer takımlar gibi çok yakında çıkacak olan taraftar token'ı-blockchain teknolojisiyle üretilmiş dijital varlık. somut bir karşılığı olmayan bir dijital para. daha doğrusu karşılığı insanların ona atfedeceği değer olacak. taraftarların aidiyet duygusundan yararlanmak amacıyla üretilse de bu tarz coin-token'lar spekülatif amaçlı bir araç olmaktan öteye geçemezler.
  • socios.com'da çıkacağını öngördüğüm bir dijital varlık. olur ya da olmaz bilemem ancak olması ihtimaline karşın şimdiden benim gibi vaziyet almış onbinlerin varlığından eminim.
  • yeşil sahada çubuklu forma tasarımı ve yeşile bulanan renginin kontrast problemini çözememiş, bu yüzden kendi sahasında herhangi beyaz formali bir takima puan kaybına doyamayan takımımın yaygın furyaya uyma konusundaki nabız yoklaması.

    loyalty tokenlar için blockchain ve merkeziyetsizliğe gerek yok, bu networkler merkeziyetsiz de değil zaten, 3. partileri ihya etme denemeleri.

    bu tarz utility tokenlar ergen ruhlu tarafların ego ve iştahlarından faydalanmayı amaç edinirken security imkanları sunmazlar belli sebeplerden ötürü. bir nevi sosyal medya ve sanal ego fırtınasını finansal teşvikle bir araya getirerek dopamin reseptörlerinizi hedefler, "binicem üstüne vurucam kırbacı" zihniyetini destekler. bu tokena fazla yatırım yapmış birinin anketlerde sesini daha fazla duyurabilmesinin hiçbir niteliksel değeri yoktur. entertainment ve engagement adı altında türlü aksiyonlara muhtaç hisseden kulüplerin yeni oyuncağı olursunuz sadece.

    yani biz önce forma rengimiz ve tasarımımızı değiştirmeliyiz. finansal başarıyla pazarlamayla bir yere kadar, istediğiniz kadar yönetim teknik direktör değişsin beyaz formalı rakiplerimiz karşımızda real madrid gibi görünür. bu kadar basit problemleri çözememek de ayrı basiretsizlik tabi.

    çubuklu da çubuklu diye tutturmuşlar, al sana o zaman 90 sene şampiyonluk yok.
  • an itibariyle (bkz: binance smart chain) üzerinde alıp-satılan tek coin.

    çüzdanımda taşımak maksadıyla oluşturduğum bir coindir kesinlikle scam coin değildir amacımız vurkaç değil aksine fenerbahcemizin hak ettiği kaliteli bir coine seferberlik etmektir.

    havuzda toplanan tüm gelir daha fazla likidite sağlamak için kullanılacaktır. size verebileceğim tek garanti aldığınız her bir coin'in karşılığının bulunması olacaktır.

    almak isteyenler (bkz: pancakeswap) üzerinden temin edebilir.

    https://exchange.pancakeswap.finance/…4b232bf%c4%b1

    telegram duyuru kanalı
  • 190 milyon arz çok fazla birim başı 30 tl den satacaklar minimum alım adedi 15, büyük fiyasko olmuş token değil yardım kampanyası organize etmiş ali başkan.

    eşit: total arz 25 yıl içinde dolaşıma sokulacakmis. burda ciddi bir iletişim hatası olmuş.
  • çıkar çıkmaz 1000 tl ile giriş yapacağım sarı laci coinimiz.
  • short notice’in tam anlamıyla geldi kendisi, forvet transferimiz gibi.
    fener hisselerimi projeye yatırmayı planlıyordum, iki iş günü ön satışa yetişmeme ihtimali var.

    chiliz’in keli de paribu’ya iyi dileklerde bulunmuş. paribu iki token daha toplasa kafa kafaya girerler.

    https://twitter.com/…tatus/1423282276347957252?s=21

    (bkz: jetoncu ceo’ların portekiz savaşı)

    edit:
    yukarılarda pancakeswap üzerinden geçtiğimiz günlerde çıkartılan sahte coini pazarlayan bir eleman var, kesinlikle engelleyip şikayeti basın bu dolandırıcılara.
  • arz adedi ve fiyatına bakınca keriz silkeleme gibi duran token. gerçi arzın tamamı mı satışa sunulur bilmiyoruz ama her halükarda para kazanma amacıyla alan şok yaşayabilir.

    edit: ben bu entry'i attığımda ilk başta 190 milyon token satılacak gibi bir görüntü vardı, açıklama yoktu. fiyat da 15-30 tl'ydi. ancak çok daha az sayıda token satışa sunuldu ve ilk gün bu tokenların çok azı dolaşıma çıktı. dolayısıyla bana dm atıp nooooldu bak tarzı yazılar yazmayın.
  • shit token olmaya bir numaralı aday. kaptırmayın paranızı gençler.
hesabın var mı? giriş yap