aynı isimde "friends (film)" başlığı da var
  • final haftasına inanılmaz iyi giden şey.bir ilaç, ilerde final haftası depresyonu diye bişi çıkarsa, tedavi yöntemi bu olmalı.
  • ross ile mike bir akşamı başbaşa geçirmek zorunda kalırlar ama daha yeni tanışmışlardır. ortamın sıkıcılığı ve çaresizliği şu şekilde anlatılır ;

    --- spoiler ---

    http://www.youtube.com/watch?v=ckdutnnez-w

    --- spoiler ---
  • aynı how i me... tamam lan tamam benzemiyor (yersen). şu zamana kadar izlediğim diziler arasında ilk 3'e oynar bu dizi onca sene önce çekilmesine rağmen. diğer 2'sinin ne olduğuna henüz karar veremedim. ilk 4-5 sezonda chandler'a yarım yarım yarılırken sanırım (okuduğum kadarıyla) uyuşturucunun etkisi ile söndürülen performansı yüzünden, kalan sezonlarda joey'e daha çok güldüm. belki de ona daha çok sahne verilmesi yüzündendir, karar veremedim şimdi. tanım olarak her bölümde eğlendirmeyi çok iyi başaran amerikan dizisidir.
  • arkadaşlığın özünü anlatan,90'ların how ı met your mother'ı,beni 90'ların modasına aşık eden,her oyuncusunu ayrı sevdiğim,sırf geriye izleyecek bölüm kalsın diye ara verilen,hollywood'dan oynamayanın kalmadığı,new york'ta geçen dizi..
  • http://www.youtube.com/watch?v=y1mwbriet0a

    şu sahnedeki ross'un hareketleri yüzündeki ifadeler oyunculuk dersi olarak okullarda okutulmalı. saniyeler için bu kadar değişken yüz ifadelerine bürünebilmek ve rol yapmak kolay değil gerçekten. ve bunun yanında bir de komik olmak ayrı bir yetenek. 2 sene önce falan bitirmiştim diziyi fakat arada can sıkıntısından açıp izlerken böyle sahneleri hatırlayıp gördükçe daha da güldürüyor her seferinde.

    bir bu sahne bir de ross'un kuzenine yavşama sahnesi* aklıma geldikçe güldürüyor arkadaş. ross'un ifadelerinden ne capsler çıkar ne mizahlar çıkar bir incelense.
  • http://www.youtube.com/watch?v=rbdvzn4wvre

    ross'un kafasından geçen şeyler ve i'm going in diyişi ve karşılıklı bakışma beni benden alıyor her seferinde.

    ve tabi öpmeye kalktıktan sonraki iç sesleri anlatmaya gerek yok. resmen ters köşe olmuş erkek psikolojisini yaşatıyor o anda.
  • bittikten sonra gözlerde yaşlar bırakır.

    chandler bing. başka bir şey söylemek istemiyorum.
  • sevdigim insanla aramizdaki ilk baglarin olusmasinda cok emegi olan efsane dizi. bi izledigini 2.defa izlemeyen ben bile 3 defa bastan sonra gittim desem ne kadar efsane oldugunu anlatabilmis olurum umarim. canim o gun icinde sikkin olsa da jenerikte "i'll be there for you" u duyduktan sonra suratima nedensiz bi gulumseme yerlesirdi, mukemmel orjinal 2 tip olan joey ve chandler bence ayri dizi hatta film olmaliydi. ama tekrar sölüyorum benim icin asil önemi, belki bu dizi olmasaydi kiz arkadasimla hic tanisamicaktik.
  • içinde sit-com dizi tarihinin en efsanevi karakterlerini barındıran şaheser.** bittiği günden sonra ilk birkaç yıl sürekli geri döneceğine, bir sezonun daha çıkacağına inanmak istedim ama belki de onu efsane yapan zirvedeyken bitmesiydi.
hesabın var mı? giriş yap