• frp hakkında temel ve ileri birçok bilginin bulunduğu, forumları rahat ve temiz bir ortama sahip olan site. amatör yazarların metinleri arasında epey ilgi çekici olanlara rastlanıyor. yeni çıkan kitaplar ve bunlar hakkındaki yazılar düzenli olarak ekleniyor. bunun yanında çeşitli diyarlara**** ait oldukça güzel yazı dizileri var. resim galerileri de oldukça bakılası...
    fantastik severler için altın değerinde bir site ve forum bölgesi.

    http://www.frpnet.net/
  • fantastik yazından hoşlanıp da adam gibi konuşulabilecek, serileri takip edebilecek, çeşitli atraksiyonlarıyla eğlenilecek yer bulamayan bünyelerin henüz fark etmemiş olduğu güzelim site.

    admini de ayrı bir güzel council of elders adamıdır.
  • " 4) slogan türkçenin kurallarına uymalı.. (türkçesi düzgün olmayan çalışmalar ilk aşamada elenecektir.) "

    ufak bir türkçe problemi olan site. zira türkçe hali hazırda özel isimdir ve kesme işareti ile eklerden ayrılır.

    yeşillerle gelen edit: türkçe kelimesinden sonra kesme işaretine gerek yokmuş. kendimi göthan hissettim bir anda.
  • frpnet sitesi 14 nisan 2006 tarihinde kurulmuş bir fantastik kurgu sitesidir. sitenin amacı fantastik kurgu ve fantastik edebiyatın türkiye'deki gelişimini hızlandırmak ve insanların bu hayal dünyasının içine rahatça girebilmesine olanak sağlamaktır.

    frpnet sitesinde fantastik diyarlar hakkında birçok bilgi bulabilirsiniz. bu bilgiler şimdilik dragonlance, forgotten realms, ravenloft, conan, birthright, call of cthulhu, vampire, dark sun ve nysera diyarlarıdır.

    diyar bilgilerinin yanında frp hakkında bilgilendirici yazılar ve programlar bulup oyunlarınızda rahatça kullanabilirsiniz. oyun yöneticileri (dm-gm-st) için de oldukça güzel öğütler ve programlar mevcut.

    sitede, site kullanıcılarının ve site yazarlarının yazdığı hikayeler, makaleler, incelemeler de mevcut. tanınmış kişiler ile de yapılmış röportajlara siteden ulaşabilirsiniz.

    eğer fantastik resimler arıyorsanız galer bölümünde yüzlerce fantastik temalı resim bulabilirsiniz. çizim okulu bölümünde de yeni çizer olmaya aday kişilere yardımcı olacak dökümanlar bulunuyor.

    fantastik edebiyat ve bilimkurgu edebiyatını da bu siteden kolaylıkla takip edebilirsiniz. yeni çıkan tüm fantastik ve bilimkurgu kitaplarıyla ilgili en güncel bilgiler sitede veriliyor. hemen hemen her gün güncellenen sitede bulamayacağınız bilgi yok gibi.

    eğer fantastik kurgu ve frp ile ilgileniyorsanız bu site vazgeçemeyeceğiniz bir site olacaktır.

    kayra "keri" küpçü
  • frp'nin, daha doğrusu rpg'nin sadece d&d ve white wolf'tan ibaret olmadığının kanıtı yazılarla yakında dolup taşacak olan site
  • son dönemlerde sponsorluk yaptığı conventionları ve bol hediyeli yarışmaları ile içeriği, forumu, bilgileri ile benzeri küçük sitelerden açık ara öne çıkan fantastik kurgu sitesi.
  • dj'liğini forum üyelerinin yaptığı bir radyoya sahip fantastik kurgu sitesi.
    şöyle oluyor; http://radyo.frpnet.net/
  • mart ayında yepyeni ve daha profesyonel bir görünüme kavuşan türkiye'nin en iyi fantastik kurgu sitesi.
  • level dergisinin, resmi basın sponsorluğunu üstlendiği türkiye'nin en köklü fantastik kurgu sitesi.
    http://www.frpnet.net/level-frpnet-isbirligi.html
  • dünyanın en kaliteli frp zarlarını türkiye'ye getirerek bir ilke imza atmış site. 29 eylül itibariyle q-workshop'un türkiye distribütörü olmuştur.
    http://www.frpnet.net/frpnet-q-workshop.html
hesabın var mı? giriş yap