• aveanın super reklam yaptığı, turkcellin nasıl olup da bu fırsatı kaçırdığına şaşırdığım yapım...
  • içindeki esprilerin etkisi kısa süreli olan film. oysa ki ben, filmi izlememi takip eden birkaç hafta boyunca esprileri hatırlayıp hatırlayıp gülerim diye tahmin ediyordum. biraz hayal kırıklığı yaşatmış olsa da, yine de diğer türk filmlerine kıyasla teknolojinin gayet iyi kullanıldığı bir film olmuş gora. filmin sonunda uzay gemisine ne olduğu söylense, bir de klasik uzay filmi saçmalıklarına biraz daha değinilse (mesela uzay gemisinde nasıl olup da yürüyebiliyorlar gibi) daha iyi olabilirmiş film. bir de çok fazla gey muhabbeti ve küfüre dayalı espri yapılmış. keşke biraz daha cem yılmaz tarzı ince esprilere yer verilseymiş.
  • ilk kez seyrettiğiniz halde kısa bir aradan sonra ikinci kez seyrediyormuş hissine kapıldığınız filmdir.. film çekimlerinin uzun zaman sürüncemede ve gündemde kalmasından mıdır, cem yılmaz tarzının artık iyice tanıdıklaşmasından mıdır, medya ve fragman bombardımanından mıdır nedir öyle oldu işte.. ama gülmedim mi? güldüm tabii.. üstelik de film boyunca kendimi tutup gülmeyeceğim diye kendimle iddiaya girmiştim, kaybettim.....
  • "sinema izleyicisi"ne hitap eden bir yapım olmuş. scary movie serisi gibi. yani şunu demek istiyorum ki lefter küçükandoniyadis'in menisküs filmlerinden fifth element'e uzanan film yelpazesinden haberi olan ve cem yılmaz dursa gülen kesime hitap ettiği kesin. çok eğlendirici bir film. gülerken düşündürtmediği gibi güldükten sonra da neye güldüğünü unutturan bir film.
  • beğenmedim ben, beklentilerimi karşıalyamadı, ot bok diyenlerin şimdiye kadar çekilmiş(hiç tartışmasız) en başarılı türk komedi filmi olduğunu unuttukları film. ayrıca am göt muhabbetlerinden vazgeçmeyen, zygote un poposundan huzursuzun sorunsalına kadar her türlü belden aşağı olayla pek ilgili olan sözlük camiasının cem yılmazın küfürlerine tepki göstermeside başlı başına bir komedidir.
  • bazi kesimler tarafindan "tartismasiz en iyi turk komedi filmi" gibi sacma sapan sekilde etiketlenen film. adama sormazlar mi gora'yi ikinci kere izlemek ister misin diye? olmadi ucuncu kere... pek kimse istemez, ancak bir "sut kardesler", bir "kibar feyzo" gibi tonlarca filmi otuzar kere izleyen cok kisi var. gora asla onlarin yaninda anilmayacak, kahpe bizans'tan hallice bir yerde bulunacak.
  • cem yılmazın sadri alışıka olan hayranlığını (bir kez daha) gözler önüne seren film.
  • oncelikle aklima gelen su fikri paylasmak isterim ; bu filmin gorsel efektleri icin harcanan parayi finanse edebilecek kisi ve kurumlar ve tum o gorsel zenginligi saglayan ekip ciddi bir bilim kurgu yapmaya kalksa alinlarinin akiyla isin altindan kalkarlar...gelelim filmin verdiklerine ve veremediklerine. cem yilmaz ortaya cikti cikali oyle bir sevdik ki , neredeyse afiste adini gormemiz gulmemize yetecek. bu da filmi izlenir kilan en onemli ozellik (bircogunuzun bildigi gibi). ancak izleyen cogunlugun soyledigi bence de dogru : beklentileri azaltarak izlemek en iyisi... nitekim ici cok dolu bir senaryo ve diyaloglar yok... "bu bir komedi filmi ve dolu dolu bir film olmasi gerekmez" diyenlere de bir yere kadar katilirim.
  • kendilerini gulmeye sartlayıp gelen insanların böğürerek gulmesi yuzunden bikaç repliği kacırsam bile 1 sene yetecek kadar guldugum ve tekrar tekrar izlesemde bıkmayacağım film.
  • bugun izledigim ve begendigim film. senaryonun gereksiz yere uzatilmesinin di$inda oldukca ho$ ve komik bir film olmu$. turk sinemasi adina gogus kabartacak ozelliklerinin yani sira, diyaloglardaki akicilik da cem yilmaz sayesinde takdire $aayan bir hal almi$. ozellikle
    --- spoiler ---
    japon turistlere kilavuzluk, butun kalkanlari indirme, havada ultra nah hareketi ve uzun e$ek gibi
    --- spoiler ---
    bazi espriler gercekten koparici nitelikteydi. filmdeki cogu oyuncular $u siralar ce$itli $ekillerde ekranda gorunseler de, uzun suredir goremedigimiz rasim oztekin'i* izlemek bendenizi fazlasiyla memnun etti. sonuc olarak tebriklerimizi sunuyor ve 10 uzerinden 8 puan veriyoruz bu yedinci sanat eserine.
hesabın var mı? giriş yap