• iddia doğruysa; yapılanı şeytan görse, galatasaray'a bakıp, galatasaray'ın planladığı şeye bakıp "vallaha ben tövbe ediyorum, siz ustamsınız, ben bunların yanında kötü değil, meleğim" diyerek, tövbe edip namaza niyaza başlayacağı plandır.

    iddiaya göre, fenerbahçe'nin u-19 takımıyla çıktığı ve topun durduğu anda sahadan çekileceği 7 nisan 2024 galatasaray fenerbahçe maçından önce kerem aktürkoğlu isimli galatasaraylı futbolcu fenerbahçe'nin 18 yaşındaki futbolcusu emirhan arkutçu'nun yanına gitmiş, "maç başladığında, siz ya da biz, topu kim alırsa taca atsın, ondan sonra ne olursa olsun" demiş, emirhan da kerem'e "tamam abi demiş" takıma da "topu taca atacaklar, o zaman çekileceğiz" demiş...

    https://twitter.com/…iar/status/1777095504368644559
    https://twitter.com/…iar/status/1777110046863712274
    https://twitter.com/…utw/status/1777107837728256364

    görüntülerden de görüyoruz, kerem aktürkoğlu santra çizgisinin ortasında en solda ellerini açmış topun dışarı atılmasını beklerken, meğer okan buruk denen eleman abdülkerim bardakçı - barış alper yılmaz ve mauro icardi üçlüsüne hafta boyu, topun dışarı çıkmasıyla sahadan çekilecek olan ve rakibe müdahale etmeyecek olan fenerbahçe u-19 takımına karşı ilk dakikada nasıl gol atılır diye çalıştırmış.

    aspor galatasaray muhabiri emre kaplan santradan gol atmak için plan yapıldığını teyit ediyor.

    https://twitter.com/…lan/status/1777048992431428007

    ya kerem aktürkoğlu'nu fenerbahçeli çocukları kandırsın diye kandırdılar, -çünkü gol atıldığında kerem aktürkoğlu sevinenler arasında değil ve sonrasında abdulkerim bardakçı'ya el kol hareketiyle "topu niye dışarı atmadın" gibi bir şeyler söylüyor, ya da kerem aktürkoğlu da böylesi bir kurnaz bir planın parçasıydı. kerem efendi bunu bu saatten sonra kendisi açıklayacak.

    yani herifler, u-19 futbolcusu gencecik çocuklara gol atmak için hafta boyu şeytanca bir plana çalışmışlar.

    fenerbahçeli çocuklar başlama düdüğüyle birlikte top dışarı çıkmadan dışarı çıkabilir, galatasaray isterse boş kaleye gol atan konumuna düşebilirdi, ancak adamlar maç durduğu anda maçın biteceğini bildiğinden, önce "topu taca atacağız, o zaman çekilirsiniz" diyerek gencecik çocukları kandırmış, ardından da hafta boyu; kandıracakları çocuklara karşı çalıştıkları abdulkerim bardakçı'nın uzun vurup, barış alper yılmaz'ın düşürüp, mauro icardi'nin gol atacağı pozisyonu uygulamışlar.

    bu olay doğruysa ve doğrulanırsa, vallahi şeytan size ustam der, billahi tövbe eder, yanınıza çırak girer.

    -----------

    oğlum bu aklınızı; şampiyonlar liginde size iki maçta da 10 kişiyle saplayan köy takımı fc kopenhag'a karşı, ya da düştüğünüz avrupa liginde yine sizi 6'layan sparta prag'a, ya da sahanıza gelip size tekmeyi basıp türkiye kupasından eleyen fatih karagümrük'e karşı kullansaydınız ya.

    çoluğu çocuğu kandırıp gol atınca çok mu mutlu oldunuz?
  • iddia sahibi (bkz: ahmet ercanlar). başka sözüm yok.

    edit: bu abdülkerim müthiş bir adammış ya baksanıza nokta atışı kafaya koymuş, barış daha büyük bir adammış ki kafasıyla kimsenin olmadığı noktaya indirmiş, icardi çok daha büyük adammış ki 20 metre depar atıp 18 yaşında çocuğun yetişemediği topa vurmuş da kaleci yumurtlamış gol olmuş. plan da tıkırı tıkırına işlemiş, top 1 metre öteye gidip barış'ın kafasına çarpmasa, icardi'nin önüde kalmasa plan bozulacakmış, hatta top ve kale seçimini fenerbahçe kazansa bu plan direkt devre dışı kalacakmış muslera hemen planı kurup manipule edip topu almış ahahaha. hepsi plan içinde müthiş işlenmiş, siz bu zırvaya inanırsınız, zaten fenerbahçeliler her şeye inanıyor. ligden çekilecektiniz, galatasaray ümraniye maçında şike yapmıştı ne oldu o işler sahi yine iddia sahipleri aynı kişilerdi. fenerbahçe taraftarını kandırmak ve kullanmak çok basit, size hem acıyorum hem üzülüyorum.
  • doğru ya da yanlış eziklik paçalarınızdan akıyor. yanan götler görüyorum. korkak ve yanan.
  • ali koç'un kulağına da galatasaray fısıldamış u19 ile çık diye. yaa yaa...
  • fener de eüzübesmele çekerek başlasaydı suya düşüecek plan.
  • cigara da fısmış dedikten 3 dakika sonra :)
  • plan diye bunu buraya yazanlar, yazması için desteklenenler şeytana tövbe ettirir.

    ettirmese bile net zeka özürlüdür.!
  • adam buna inanmakla kalmamış başlığını açıp roman gibi de yazmış.

    yemin ederim bir kupa ya da şampiyonluk alsanız kendinize geleceksiniz ama o fırsat için maçlara da çıkmıyorsunuz korkudan ulan. o şansı da kendiniz tepiyorsunuz. paradoks içine hapsettiniz kendinizi.

    dalga geçmeye de üzülüyorum artık açıkcası.
  • ya da u-19 ile sahaya çıkalım, baktık ki dayanabiliyoruz devam ederiz, ha erken gol yersek de kaçarız; en azından şansımızı deneyelim şeklinde bir şark kurnazlığının çalışmadığı maç için sizin uydurduğunuz bir plandır.
hesabın var mı? giriş yap