• evet fenerbahçeliyim. hayatım boyunca da hiçbir zaman kendimi holigan olarak görmedim, kendi takımımın aleyhine de olsa objektif yorumu yapabildiğimi düşünüyorum. u-19 ile çıkalım fikrinin de garabet olduğunu en baştan beri düşünüyorum.

    eğer böyle bir ayaklanma yapıyorsan -ki bence kesinlikle yapılmalıydı- kendinin veya yönetiminin birdaha yöneticilik yapamama riskini göze alıp ben bunu fenerbahçe için yapıyorum diyeceksin. yok 1 sene ceza verebilirler de, birdaha yönetici olamayabiliriz de vs. şeklinde ayranım dökülmesin yaklaşımını kesinlikle doğru bulmuyorum.

    bununla birlikte, öyle ya da böyle fenerbahçe bugün kendisine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle bir isyan, başkaldırı başlattı. türkiye'nin en büyük iki kulübünden biri sisteme bir tepki koyduğunda diğerinin en azından buna saygı göstermesini beklerdim. deli gibi vs. sevinmeleri de değil, kupayı alacaklar sevinsinler. benim söylemeye çalıştığım bu olay gündeme geldiğinden beri galatasaray'ın hiçbir kolunda bir saygı zerresi göremedim.

    belki ben çok geniş kapsamlı düşünüyorum fakat ''bana değmedikçe sorun yok” kafasının bu ülkenin dinamiklerinde olduğunu düşünüyorum. bu ülkede haksızlık gören hiçbir meslek grubu veya herhangi bir topluluk sesini çıkaramıyor, sesini çıkarsa dahi ucu kendisine dokunmayanlar daha yüksek sesle bağırıp eziyorlar.

    uzun oldu. kısacası, böyle bir olayın sonucunda kendi hakkını korumaya çalışan büyük bir camiaya karşı, en büyük rakibinden saygı beklerdim.

    şimdi beni de ezmeye çalışın arkadaşlar, teşkürler
  • utanacak camiada önce şeref olacak bir sümüklünün elini eteğini öpüp ondan medet umuyor ise utanmasını beklemek bülent ersoydan bebek beklemek gibi bir şey..
  • oraya çoluk çocuğu gönderenler utansın. sen mağduriyet yaratma peşinde oldukça böyle rezilliklerin bitmez.

    ligden çekilirim diye yıllarca kafa siktiniz iş ciddiye binince geri vites. cas davasıda namusunuzdu onda da geri vites. tüm geri vitesler sizde ama utanacak olan gs baksen şu işe. maçanız sıkıyosa hiç çıkmasaydınız maça. ama sizin derdiniz tepki vermek değil ayrıcalık elde etmek
  • utanması gereken korkak tavuk gibi sahadan kaçanlardır.
  • --- spoiler ---
    utanacak camiada önce şeref olacak bir sümüklünün elini eteğini öpüp ondan medet umuyor ise utanmasını beklemek bülent ersoydan bebek beklemek gibi bir şey..
    --- spoiler ---

    kıymetli bir bilgi; o sümüklü gittikten sonra şampiyon olamayan tek takım fenerbahçe'dir*
  • bitmiş galatasaray. yeni nesil y ve z kuşağı resmen esir almış klubü. şımarmış. nerede o eski metin oktay ruhu galatasarayı, nerede bu galatasaray. yazık amk.
  • fenerbahçe'nin u19 ile çıkıp maçtan çekilmesi türk futbolunun en büyük skandalı olacakken gsli futbolcuların hükmen galip olduktan sonraki abartılı sevinci çok çok daha büyük skandal olmuştur. iki kulübün de aksiyonları birbirinden rezil. türk futbolunu kepaze ettiniz, yazıklar olsun!
    halbuki fb'li çocuklar sahadan çekilirken gs'li futbolcuların anlık hüzünlü bakışları ne kadar da gerçekti. eğer o sevinme olayına girilmeseydi gs çok daha güçlü ve karakterli olarak çıkacaktı bu faciadan.

    edit; 2. paragraf ekleme
  • galatasaray'dan utanma beklemek teknik olarak orospudan bekaret beklemekle eşdeğerdir.

    karasevdaspor
  • fenerbahce'ye haksizlik yapildigini ogrendigimiz baslik.

    hadi lig macina da cikmayin, o zaman belki utaniriz.
  • ulan harambahçeli sizin stadınızda kaç dikiş atıldı şenol güneşe. güvenlik sebebiyle maç iptal oldu. sizin fenerasyonunuz sırf size kupa aldırmak için. maçı yeniden oynattı.

    dünya tarihinde ev sahibinin taraftarlarının neden olduğu ve güvenlik nedeni ile iptal olan bir maçta ev sahibi normalde hükmen yenik sayılır ama sizin fenerasyonunuz ne yaptı. maçı yeniden oynattı. biz o maça çıkmadık.

    ulan harambahçeli, beşiktaş hiç sahaya çıkmadı siz utandınız mı o maça çıkarken hatırlıyor musunuz. kupa maçında maça çıkmama kararı aldık sizin gibi kahpelikte yapmadık.

    utandınız mı lan

    al izle

    ayrıca
    (bkz: fenerbahçe'nin utanmaması)
hesabın var mı? giriş yap