• gay olan bir arkadaşımın dediğine göre, gay olmak; "bütün insan dışı hakaretlerle,ucuz laflarla üzerime "sen gay'sin!" diye geldiler, ben de bıkmadan onların üzerine "hayır,ben insanım."diye gittim." demek, en güzel açıklaması olsa gerek.
  • lise çağlarını göze aldığında avantajlı bir durum gibi dursa da o duygular içinde olmadığım için tam olarak bir şey diyemem. ama şimdi bir heteroseksüel olarak lisede bir bağyan arkadaşa götten güzel bi şaplak atsak, arkadan sırtına doğru hoplasak, meme uçlarını bi güzel sıksak n'olur? adın sapığa çıkar, velin okula gelir, okuldan atılırsın, iş bulamazsın, mahalle köşelerinde sürünürsün, açı çekerek bu dünyaya veda edersin, cehennem varsa da diğer tarafta boku yersin. ama olayı bir homoseksüel olarak ele aldığımızda bir erkeğin bir erkeğe şaplak atması homoseksüel arkadaşımızı en fazla şakacı yapar. yıllığa şakacı seni, senin o şakaların yok muydu yazarlar. bi güzel yumuşacık götleri kavrar, diri meme uçlarını doya doya sıkarsın. velin okula gelmez, güzel bir işin olur, mutlu mesut yaşarsın, cehennem varsa da yine boku yersin. bu cehennemli olaylarda her türlü boku yiyon zaten. ona çare yok.
  • anlamlı/uyumlu bir romantik ilişki kurabileceğin insan miktarı (hetero olmaya oranla) devasa bir oranda azaldığı için epey sıkıntılı olsa gerek. hem çoğunlukla anlaştığın, hem tipini beğendiğin, hem de çift-taraflı bir romantik kıvılcım olan birine rastlamak zaten yeterince zorken gay olunca bir de karşı tarafın gay/bi olma gerekliliğinin çıkmasıyla çift-taraflı sevgi sürekliliği yaşayabileceğin biri bulma imkanı sıfıra yakınsıyor (aseksüel* olmayan ilgi odaklarından istemsizce soğuyan biri olarak bu dertle tanışığım. bunu yazarken fark ettim ki aseksüel ve gay* olmak bu bağlamda en korkuncu olsa gerek (aslında aseksüeller arasında gay yüzdesi çok daha yüksek, ondan o kadar da kötü olmayabilir). neyse, illa herkes bir 'significant other' edinecek diye bir şey yok tabii).
  • sevmekten korkmak demektir. sevilmekten kaçmak demektir. yüzüne bakmaya cesaret edemediğin kişiye arkafaşça davranıp rol kesmek demektir, en olmuş tiyatro oyuncusuyla aşık atmak demektir. konuşamamak, derdini anlatamamak demektir. gitme burdan diyememektir, sadece gitme.
  • rusya'daki sosyal deneyin konusu olmuştur.

    http://designtaxi.com/…able-reactions-towards-gays/

    kendi "normal"liğine ters düştüğü için hiç tanımadığı bir insana zarar verebilecek kadar alçalan "insanların" (!) varolmadığı bir dünya diliyorum.
  • (bkz: aog)
    (bkz: inciciler)
  • gelecekte daha sık rastlanmasını beklediğim durum
    ayrıca çok iyi dans ederler ve içgüdüleri kuvvetlidir.
    daha çok sağ beynini kullanmaya başlıyorlar galba
  • yakışıklı olduğunu farketmektir.
  • homofobik bir toplumda yaşanamıyor. çok sevdiğim bir çifti ailesi ev arkadaşı sanıyor mesela.. kocaman bir yalanın içinde ömür gidiyor. gitmese sonuçları daha korkunç. iş bulamazlar, aileleri kabul etmez... bizde de umarım haklarına kavuşur, özgürce yaşayabilirler..
hesabın var mı? giriş yap