• a.c.a.b
  • hiçbir anne böyle bir muameleyi hak etmez, hiçbir polis halkın kendisine bir süreliğine verdiği yetkiyi halkı aşağılamak için kullanamaz.

    kadınların ya da evlatlarının suçu nedir bilmiyorum ancak polisin davranışı profesyonellikten uzak, duygularının etkisi altında şekillenmiş görünüyor.

    kendisine soruşturma açılmış sanırım, devlet aklına ve saygınlığına uygun olan buydu. kamu görevlileri, halka hizmet için halkın parasıyla maaşı ödenen kişilerdir. halk olarak bu bilince sahip olmalı ve hiçbir nobran davranışı olumlamamalıyız.

    tanım da yapalım: üzücü görüntülere sebep olan kamu görevlisi.
  • polislerin yüz karasıdır. yakınları hangi şüpheyle suçlanırsa suçlansın veya mahkum olsun yaşlı kadınlara böyle bir muamelede bulunmak toplum vicdanını sızlatıyor. savaş esirlerine bile böyle muamele yapılmaz.
  • fetöden ihrac edilip zindanlarda cürürken anasinin bir yerinden ciktigi güne geri dönmek icin dua etmesini istedigim poliscik!

    1) kimse, herhangi bir yakininin isledigi suctan dolayi yargilanamaz.
    2) polisler suclulara ceza verme yetkisine sahip degildirler. gorevleri: kamu ve toplum duzenini saglamak, suclulari adalet onune cikarmaktir. sade bir vatandasa donup koti bir soz dahi soyleyemez, aksi taktirde idari yaptirim uygulanir. vatandasa gbt uygulamsi yaparken dahi laubali olmadan nazik davranmalidir.
  • ihraç edilmesi gereken polistir.
  • oysa şark hizmeti sırasında kendisini kalleşçe vurmaya çalışanlara hürmette kusur etmemeliydi.
  • apo için açlık grevinde olanlara destek amaçlı cezaevi önünde toplanan bir gruba dağılmaları için yapılan kimilerince haddini aşan bir uyarıdır.

    oysa ki çoluk çocuk demeden can alan bir örgütün elebaşını savunanların ellerini öpecektik değil mi ? ha s2tirin lan oradan insanın kanına dokunur kanına ! bazen polis dahi olsan kendini tutamayabilirsin. yapılan muamele her ne kadar insanlık dışı olsa da olayın başını göremediğimiz için çok şey yapmamak lazım ayrıca dişi ırkın tamamına sorgusuz sualsiz tapınma saçmalığından vazgeçin. ne kadınlar var şeytan görünce yolunu değiştirir.
  • "bu düzen size insanlığınızı unutturacak" diyen edip cansever'in şiirinin ismi saray köftesi, bu düzen, insan değilsen, evet insanlıktan eder!

    unutmak, utanmak, bu iki sözcük arasında kaç harf farkı var?

    durumun elbet siyasal nedenlerini bilmez değilim, o ilk cop biz aylardır yaşanan grevlerden gözümüzü kaçırdığımız ilk an inmişti aslında, hepimizin eli var o copta.
  • ılginc görüntüler.
  • istanbul değil orası ama neyse
hesabın var mı? giriş yap