• pang biraderler in 2004 te çektiği, the eye 2 olarak ta bilinen devam filmi.jian gui nin başarısı üzerine bir çırpıda çekilmiş afişlerin daha mürekkepleri kurumamış.
    *a tribute to rosemary s baby
  • basarili bir calisma. bir cok acidan the eye'dan cok daha iyi. ancak goz hadisesi ile ne alakasi oldugunu anlayamiyorsunuz. devam filmi degil o kesin. sadece ilkinin adindan yararlanilmak istenmis tahminimce.
  • the eye'in birincisini seven izleyicilerin heyecanla arayıp buldukları ama sonra izlediklerine pisman oldukları film.
  • pek basarili bulmadigim the eye ile de pek baglanti kuramadigim film. ayrica bu sene film ekiminde gösterilecek film.
  • daha önce söylenmis ama tekrar belirteyim ben de, the eye'la alakası olmayan bir filmdir bu. onun kadar iyi bulmadıgım bir filmdir ayrıca. the eye adını görünce "heloey" diyerek izlemeye koyuldum ama filmin sonunda "ee noldu ki simdi yani" dedim kaldım. ama benim kesin karar verdigim bir sey var, bu adamlar asansör yerine baska bir teknoloji mi buldular ne bok yedilerse herkesi asansörlerden sogutmak, tırstırmak icin özel bir caba sarfediyorlar. bir süre sonra kli$e haline gelip(hic gelmedi sanki) sıkmasın da aman.
    bu tür filmleri mümkünse karanlıkta ve evde yalnızken izleyiniz, korkmasanız bile bir iki saatligine etkilenir, banyoya girerken camasır makinesinin icini/küveti/aynaları falan kontrol etme ihtiyacı hissedersiniz.
  • aslında dram olarak iyi bir konu olacakken bu ibiş biraderlerin filme the eye 2 diyip araya da bir iki asansör ve hayalet sahnesi sıkıştırarak belki ilkinden yediğim kaymağı bundan da yerim düşüncesiyle hareket ettikleri the eye in devamı düşüncesiyle balıklama atladığım ama ısınamadığım film.
    bırakın ilk film ile bağlantı aramayı the eye in senaryosundaki tutarlılıktan eser yoktur bu filmde.

    nerede azrail ordusu!
  • hamileyken kesinlikle seyredilmemesi gereken dehşet korku filmi. eye filminin de devamı sayılabilir en azından isim itibariyle. oxide pang chun tarafından yönetilmiştir. ülkemizde lanetli gözler adı altında kah digiturk'te kah kanal d'de karşımıza çıkar. kendisini terk eden sevgilisinden hamile olduğunu öğrenen histerik bir kadının dehşet dolu hikayesidir diyebiliriz en spoylersız anlatımla. ne demiştim en başta; evet hamileler izlemesin. sonunu merak ettim, bu kadar bekledim bıkbıkbık filan yapmasınlar.
  • birincisi nedeniyle, iyi birşeye benzeyeceğini sandığım ama yanıldığım film.. zaten, ilkiyle bir ilgi alaka durumuda söz konusu değil...çeşit olsun diyerek seyredilebilir, daha fazlası yok..
hesabın var mı? giriş yap