• ülke tam kapanırken , turistlerin tam açılmaya geçtiği party.
    kaynak+18
    kaynak
  • ay rezalet demiş çekenler arasından bir kadın. teknede deniz kenarında/içinde soyunmak mı rezalet, yoksa bunu izinsiz ve habersiz videoya çekip dünyaya yaymak mı?
  • özel hayatın gizliliğini ihlal eden cekimdir. açıkta duran onca insan başkalarının göreceğini elbet bilmektedir ancak kişilerin yaşamının böyle çekilip yayınlanmasının da ihlal olduğu açıktır. bir de çekim yapılan yerde arkadan gelen"ay rezalet", tepkisi var ki, kime göre, neye göre dedirtir. bakcaksanız bakın da kaydedip yaymak ne ya...
  • o sırada edirne'de :
    "bırakacak kimsem yok. babası işte çalışıyor, o yüzden beraberimde getirmek zorunda kaldım" karşılığını verdi. polis, anneye para cezası uyguladı."
    haber

    not: bu arada yanlış anlaşılmasın "bunları nasıl yaparlar" demiyorum. bence tekneden tekneye röntgencilik sonrada bunu medyayla paylaşmak büyük görgüsüzlük.
  • tekneyle açılıp, kimseyi rahatsız etmeden istedikleri gibi eğleniyorlar.

    insanları gizlice videoya çeken medeniyet yoksunu, hayatı sadece kendi yaşadıkları sikik bir zaman diliminden ibaret sanan ve başka hayat tarzlarını görünce abooov şeklinde tepki veren bu varoş insanlar ''özel hayatın gizliliğini ihlal'' kapsamında yargılanmalıdır.

    bir de öyle bir ortamda basur falan demiş siktiğimin köylüsü ya hahaa
  • kafanı diğer tarafa çevirmek varken niye açıp izliyorsun.
    hadi bakıyorsun niye kaydedip, yayıyorsun.
    ayıp dediğini yaymak mı ahlakın.
    ne ahlaksız insanlar var
  • kıskanç kezbanların izinsiz yaptığı çekim. bi de "bağsuru var ahuahahu" diye basitliklerine basitlik katmışlar. otobüste biri çantanıza değse tacizci diye dayak attırırsınız ama el alemin özeline girmekte çekince görmüyorlar.
  • türkiye'de 1. sınıf muamele gören turistlerimizin keyifli tatillerini izinsiz görüntüye alan kıskanç 4. sınıf türklerin çektiği görüntülerdir.

    bu ülkede toplumun sınıfları;

    1. sınıf: slav turistler
    2. sınıf: başta avrupalılar olmak üzere diğer turistler
    3. sınıf: suriyeliler ve diğer göçmen toplulukları
    4. sınıf: türkler
    5. sınıf: kürtler ve others*
  • resmen insanları millete afişe ettikleri olaydır. internete haber olmuş konu, göcek'te çıplak foto çekenler bulundu, diye. instagram hesaplarını falan koymuşlar kadınların.

    https://habermotto.com/…ya-cikti-3-ukraynali-model/

    edit: bu arada kadınlar zaten kendilerini afişe etmişler, diyenlere; isteyen kendisini nasıl isterse afişe edebilir ama sen onu uzaktan gizli gizli çekip internete koyma hakkına sahip değilsin.

    edit2: neticesinde kadınlar da rahatsız olup instagram hesaplarını kapatmışlar, twitin altında okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla.
hesabın var mı? giriş yap