• sadece gelişmemiş toplumlarda görülebilecek olaydır.

    beşiktaş galatasaray maçını restoranda arkadaşlarıyla izleyen mehmet tutulkan maç sonu çıkan kavgada restoran sahibi ve müşteriler tarafından linç edildi. tedavi gördüğü hastaneden hayatın kaybeden beşiktaş taraftarı tutulkan gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

    olay sonrası güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. ifadelerinin ardından savcılığa sevk edilen 3 kişiden restoran sahibi serhan a tutuklanarak maltepe cezaevine gönderildi. polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

    hayatını kaybeden beşiktaş taraftarı mehmet tutulkan, yaşanan olaydan 4 saat önce kızına sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. evde ailesiyle küçük kızının doğum gününü kutlayan tutulkan'ın olduğu son cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
  • genelleme yapmak isteyorum ama yine malum takım taraftarları, her taraftar grubunda böyle manyaklar var lakin kalabalık olunca kendini adam zannedip adam yaralamak ve linç etmek konusunda 25 sene geçse dahi aynılar bunlar. futbol için kavga etmek hatta cinayet işlemek nasıl bir zihinle yapılır aklım almıyor.

    edit: futbol için adam yaralayacak bütün kendini taraftar zanneden gerizekalılar alınsın. zaten normal bir insan üstüne alınmaz.

    (bkz: mühendis oktay)
    (bkz: burak yıldırım)
hesabın var mı? giriş yap