• ilayda sırbaş, 15

    ezgi tezer, 15

    sabah sabah ülke ile ilgili umutlarımı hafiften kıpraştıran kızlarımızdır. ikisini de gözlerinden öpüyorum.

    "güçlendirilmiş beton binaların patlama ve darbeye karşı direncini artıracak yeni ve doğa dostu bir yöntem" projesiyle katılmışlar.

    "harici duvarların içine enerji emme özellikleri nedeniyle alüminyum içecek kutuları yerleştirerek binaların dirençlerini artırıyoruz." demişler.

    güzel ve ilginç bir proje, daha detaylı okumak isteyenler projenin dökümanına bakabilir: tık

    google science fair sayfası: tık

    ek-1: community impact award almışlardır. bu ödül çevre, sağlık veya kaynaklarla ilgili bir sorunu ele alarak içinde bulunduğu toplum açısından önemli bir fark yaratan beş projeye verilir.
  • ne yazık ki bir zikir matik değil iş yapmaz bu.
  • amerikalı velet roketleri nasıl geliştirebiliriz diye proje yapmış , bizim kızlarımız da evimizi bombalardan nasıl daha iyi koruruz diye , gerçekten helal olsun kızlarımıza.

    ülke olarak bombadan , patlamadan proje çıkarmaya , bilim yapmaya başladık.artık evimizde bombadan korunamayacak düzeye gelirsek , ülke olarak magmaya yerleşme projesi yapalım.
  • kızlardan birinin göbeğini açması nedeniyle ülkeye girişleri yasaklanmalı. biliyorsunuz burası artık islam cumhuriyeti, müslüman kardeşler şimdi sinirlenirler ve kızı suratına tekme atmak suretiyle öldürürler mazallah.

    tanım: helal olsundur, bilim, ilim, ışık hepimizle olsun kızlar. amin.
  • yaşadığımız durumlara bağlı çok güzel proje sunmuş kızlardır.

    ülkeye bakınca "ezan okunduğunda müziği otomatik kapatan elektronik alet" tarzında bir şey beklerdim açıkçası.
  • imam hatipli değillerdir.
  • ilk olarak bu kızlarımızı yürekten tebrik ediyorum.öyle ülke ile ilgili umutları kıpraştırmamıştır. sadece bu kızlarımız adına mutlu oldum.bu kızlar eğitimlerine devam edebilirlerse şayet bu zeki kızlarımız kendilerini kurtaracaklardır.muhtemelen 15 yıl sonra usa'e yerleşecek kariyerlerine devam edeceklerdir.bu ülke ise hala burada allah bizi okumuşlardan korusun diyecek, iman gücüyle çalışan araba yapmaya çalışacaktır.
  • güne güzel başlatan haber.

    (bkz: #49389487)
  • bu aslan parçası iki genç kızımız izmir özel fatih kolejindenmiş. bu okul ile ilgili de fetöcü sanılmasına rağmen mhp-ülkücü sermaye ile kurulduğu söylenmektedir.

    zaten linkte kendilerini tanıtma kısmında ilayda dawkins ve hawking hayranı olduğunu söylemiş. ah izmirim ah, parlamaya devam ediyorsun herşeye rağmen.

    edit: ulu cuvcuv düzeltti. dawkins değil darwin olacak. the god delusionın etkisi geçmemiş hala sanırım.
  • ülkede bilimin herşeyden değersiz olmasına rağmen böyle güzel zihinleri görmek umutlandırıyor. hayvanat bahçesi müdürlerine," bir selam bizden size selamünaleyküm "saçmalıklarına karşı hemde memleketin içler acısı durumuna çözüm niteliğinde bu proje için ikisine de teşekkür ederim.
hesabın var mı? giriş yap