• hikayesini okudum ve çok üzüldüm. umarım ihtiyacı olan para bir an önce toplanır ve tedavisini olup eski sağlığına kavuşur.

    http://onedio.com/…ele-eden-gozde-nin-oykusu-561515
  • herkesin az veya çok, gücü yettiğince katkıda bulunması gereken kampanya. ulaşılması gereken para çok büyük bir rakam değil. sözlük yazarları bile el birliği ile bu parayı toplayabilirler. biraz daha destek lütfen. yarın çok geç olabilir.
  • yardım linkini, görmeyenler için tekrar paylaşarak destek verdiğim kampanya: https://www.indiegogo.com/…i-gozde-vs-cancer#/story

    ekşi el atarsa olur bu iş aha buraya yazıyorum. tutun la şunun ucundan yürüsün bu kampanya, neler başardık biz bunu mu başaramayacağız.
  • sosyal medyadan çıkıp görsel ve yazılı medyaya da ulaşması gereken kampanyadır. yok mu bu ajanslarda çalışan sözlükçü arkadaş?
  • hedefine ulaşmasını dilediğim kampanya.

    http://www.webtekno.com/…rikli-indiegogo-h9839.html
  • gözde becerikli
    moda tasarım alanında 2 yarışma birinciliğini tatmış ve şimdi de devam etmekte olduğu resim alanındaki yüksek lisansına büyük bir hırsla devam etmekte. bu seneki hedefi; kendi içine dönük soyut resim çalışmalarını hayata geçirmek. sanata olan bu tutkusu, yaşadığı zorluklara rağmen bitmedi ve sadece hayata tutunmak istiyor.

    yumuşak doku sarkomu
    gözde becerikli'nin 2006 yılında yumuşak doku sarkoma teşhisiyle kanser hikayesi başlamış oldu. 15 milyonda 1 oranda görülen bu kanser tipi, özellikle karın bölgesindeki komşu organlarda gelişmesiyle, daha da ender bir vaka haline geldi. bugüne kadar 8 kere yendiği bu düşman 2 sene ara verdikten sonra kendisini tekrar ziyaret etti. kullandığı kemoterapi ilaçlarına ve radyoterapi tedavilerine cevap vermeyen gözde, sadece cerrahi girişimlerle hayatta kalmakta. sizlerden tek dileği 9. ameliyatını sorunsuzca atlatmasına yardım etmeniz. tüm güzel dilekleriyle sizden gelecek yardımları beklemekte.

    ameliyat masrafları
    karaciğerin hemen altına yerleşmiş olan tümörün zor bir ameliyatla alınması gerekmekte. profesör doktorlar tarafından gerçekleştirmesi gereken ameliyatın zorluk derecesi yüksek olduğundan ameliyat masrafları da yüksek olacak.
    hedefe ulaşılamaması durumunda bile en azından toplanan miktar, ameliyat masraflarını karşılamakta büyük yardım olacak.

    desteğiniz bizim için çok değerli.

    [englısh version]
    gözde becerikli
    winning 2 contests on fashion design and continuing her masters degree on painting with a great ambition, gözde is pursuing her dream in life. her aim this year is to focus on abstract paintings. her passion on arts is keeping her alive, regardless of the set-backs she goes through about her health.

    soft tissue sarcoma
    having diagnosed with soft tissue sarcoma in 2006, her cancer story began. this being a 1 in 15 millions chance and additionally having it around the abdominal area, made it even a very rare case. the 8-times-defeated enemy, re-visited her after 2 years of silence. not responding to chemo meds and radiotherapy, left her with surgical options only to stay alive. her only wish from you is your support on getting through her 9th surgery.

    surgery expenses
    being located right under her liver, the tumor needs to be removed with a harder-than-usual surgery which will be performed by professor doctors who are experts of their respective work areas. so the operation costs will be relatively high due to the difficulty of the surgery.
    even if we cannot reach the goal, your support will greatly help us on covering the expenses, even partially.
    your contribution to her fight is very valuable for us.

    https://www.indiegogo.com/…i-gozde-vs-cancer#/story
  • maalesef gözde'nin kanseri nüksetmiş ve önümüzdeki ay 10. ameliyatına girecek. aşağıda linkini bulacağınız üzere yeni bir kampanya başlamış durumda. 15 milyonda 1 gibi çok nadir görülen bu kanser türü için gözde mücadelesini güler yüzüyle göstermeye devam ediyor. bizlereyse elimizen geldiğince yardım etmek ve başlığı sol frame'in tepelerinden indirmemek düşüyor.

    https://www.generosity.com/…ighting-cancer-again--2
  • desteklememiz gereken kampanya. 15.000$ lık hedefe henüz çok uzağız.

    https://www.generosity.com/…ighting-cancer-again--2
  • bir güzel destek olabiliriz ki. zor mu yani?
  • up
hesabın var mı? giriş yap