• 6x11 ile en güzel dizi sonlarından birine sahip olmuş dizidir.

    --- spoiler ---

    ulan son 10 saniyede iki olay birden vurulur mu be.. ben christina "kal gitme diyecek" sanırken anında sattı owen ı.. meredith desen ayrı alem, ulan ellibin konuda kıvırırsın ne diye yemedi bu sefer? karev ayrı alem, ona söz yok, sana ne oluyo lexie can? hade sloan bi bok yedi dedi tamam da ulan dakka bir gol bir olmaz ki, lan karaktersizler karakter sahibi oluyor iyi güzel, karakteri var dediklerimizin bokunu çıkartmayın bari, ayıp..

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    surgery or love?

    hiç zevk almadığım bir beşinci sezondan sonra, 6. sezonuyla yeniden ilk sezonlardaki güzelliğine kavuşmuş dizi. 12. bölümüyle de an itibariyle zirvede. bir seçim üzerine karakter analizi izledik sanki bütün bölüm. ve gördük ki, resmen dizideki herkes ameliyatı seçti aşk yerine. hadi cristina'dan bekliyorduk bir şekilde, robot gelmiş robot gidecekti işte, ama owen sayesinde yakında aşkı seçecek bir olacak herhalde. ayrıca owen ne güzel bir insan öyle! nasıl sahip çıkıyor ilişkisine, hem de duyduğu o şeyden sonra.

    alex... bekleniyor ki izzie kızsın, afra tafra yapsın lexie olayı için. bekleniyor ki alex'in aşkı ağır bassın, özürler dilesin. tam tersi oldu. zaten hastasıydım, bu bölümde tavan yaptı. ' i love you so much' la başladı, 'i know now that i'm good enough not to deserve this'le devam edip, 'i am happy you're okay and i want you to go and be happy and not come back' le bitirdi. zaten tekrar annelik izninde olan katherine heigl'ı da bu şekilde çıkardılar sanırım.

    meredith ve derek... öyle ameliyatmış, başhekimlikmiş çok fazla önemsemiyorlarmış gibi görünüp, ikisinin de love yerine surgeryi seçmeleri ters köşe yaptı sanki. hadi meredith'in damarlarında ellis grey'in kanı dolaşıyor da, sana noldu derek, sana ne yaptılar?? gerçi zamanında sen de az kalmamıştın meredith ve şeflik arasında değil mi?

    --- spoiler ---
  • 6x12 ile eski gücünü göstermiştir. bak bu bölüm iyiydi işte. owen'ın da öpüşlerine hastayım, belirtmeden geçemeyeceğim.
  • sıkı takipçilerinden olduğum dizidir. 6. sezonuyla deyim yerindeyse tavan yapmıştır. ancak addison montgomery gelse de mark sloan ile tekrar başlasalar, preston burke gelse de christina ikilemde kalsa eski aşkıyla owen arasında. ayrıca 6x12'de izzie ve alex'e yaptıklarından ötürü shonda rhimes'e küfür ettiren dizidir.
  • dün gece 5. sezonu gözyaşlarım sel olmuş vaziyette bitirdim. finallerime çalışmalarmı 20 sayfa çalışıp bir bölüm izlicem şeklinde bi düzene oturtmama sebebiyet verdi bu dizi. ve eminim artık kutsi ne kadar doktor olduysa ben de bir o kadar doktor oldum. sağolsunlar bu da benim için bir altın bilezik oldu. su gibi akan bir dizi tabii bu kadar cilve aldatma entrika olmasaydı bu kadar sararmıydı orası bir muamma ama olsun greys anatomyi bağrıma basıyorum seviyorum sayıyorum. şimdi elime imkan geçmişken burdan izzie' ye seslenmek istiyorum. sen naaptın bacım yaa??!! hadi sen öl vallahi umrumda diil zaten çirkinsin ama sen ölünce alexciğime nolcak hiç düşündün mü? tam kendini aştı ordakı butun erkeklerden daha romantik bir erkek oldu derken öbür tarafa geçme olaylarıyla tansiyonu yükseltmeye ne gerek vardı. ayrıca bakın tansiyon dedim tıbbi bi terim yani ,doktor oldum demiştim. bu dizide sağlıklı bir ilişki olma ihtimali yok denecek kadar az ama 6. sezonda benim için alex mutlu olsun he o sarışın onu mutlu edemezse ben ederim. bu arada burke'e karşı davranışlarından dolayı hala kızgın olsam da bugün bir christina yang kolay yetişmii demek istiyorum vee dizi izlemeye geri dönüyorum.
  • 6x13ü göremediğim için son derece bedbaht olduğum dizidir.

    tüm hafta beklemiştim oysa ki...
  • 6x12'de alex ve izzie'ye yaptıklarından sonra zorla alex karev'in sikici kişiliğini hortlatacak dizidir. ne güzel aile babası olmuştu herif eğer eski günlerine dönerse kimsenin karısı kızı güvende olmaz.
    edit: imla
  • 6x13 ile adeta tavan yapmış dizidir. chief webber'ın haline acımakla beraber alex kareve olan hayranlığı daha da arttırmıştır. 6. sezonuyla dosta düşmana şov yapmaktadır.
  • 6x13'un en basinda miranda bailey'in anestezist ben'e cektigi firca, bu diziyi neden izlemeniz gerekiyor adli bi ders gibiydi resmen. chandra wilson bildigin dokturuyor bu dizide.

    edit: firca gercekten o kadar iyiydi ki, diziyi izlerken girdim bu entry'i. simdi bitti ve gordum ki, gercekten galiba grey's'in en iyi bolumlerinden biriydi bu. christina'nin owen'la burke uzerine yaptigi konusma benim bittigim andir arkadas.

    --- spoiler ---

    burke...
    burke was um... he took something from me. he took little pieces of me. little pieces over time so i didn't notice, you know. he wanted me to be something i wasn't, and i made myself into what he wanted. one day i was me, christina yang, and suddenly i was lying for him and jeopardizing my career, and agreeing to be married and wearing... being a bride. and i was standing there, in a wedding dress with no eyebrows and i wasn't christina yang anymore. and even then i wanted to marry him. i would have. i lost myself for a long time and now that i'm finally me again. i can't. i love you. i love you more than i love burke, i love you. and that scares the crap out of me because when you asked me to ignore teddy's page, you took a piece of me. and i let you. and that will never happen again.

    --- spoiler ---
  • 6.sezonuyla doludizgin devam ederken artık meredith grey'in neredeyse hiç görünmediği dizi olmuştur. zaten ellen pompeo'nun hamilelik sonrası kilolarını verememesinden midir nedir yüzü falan hep şiş geliyor gözüme. bölüm başına düşen karakter sayısı arttığından hiç kimsenin düzgün bir hikayesi olmuyor gibi. tüm bunlar bir yana 6. yılında bu dizi. 6 yılda neler değişmez be. elbette bizim karakterlerde değişti. neyse efendim gelelim izlediğimiz son bölüme;

    --- spoiler ---
    chief'in gitmek-bırakmak ikilemini cok begendim. zamanında çok götlük yaptığı durumlar oldu ama severiz chief'i, bailey ve hastası arasındaki olay cok sarsıcıydı. mcdreamy'nin chief olmasına nötr kaldım. olmuş desem değil olmamış desem değil... alışmak gerekicek sanırım. bir de uzun zamandan sonra bu kadar sık burke lafının geçmesi heyecanlandırmıyor değil. belki t.r. knight'ın diziden çıkmasıyla shonda, burke'un gönlünü alabilir. hunt'ın öpüşüne, yiyişine halen bir şey diyemiyorum. christina zaten verdiği kararla şok etmişken hunt için gerekli tanımı kullanmıştır; "mağara adamı gibi".
    --- spoiler ---

    her şey bir yana grey's anatomy, kimin kimi becerdiği belli olmayan diziler içerisinde en sevdiğim olarak baki kalacaktır.
hesabın var mı? giriş yap