• kendisi manuel ve nöral terapi konusunda uzmanlaşmış; işinin ehli, kendini sürekli geliştirmeye devam eden, elleri şifa dağıtan ve hayatta iyi ki tanışmışım dediğim doktordur.
    yıllardır süren sırt ağrılarım bir yana; çektirdiğim mrların ardından gezdiğim tam 4 doktorun koyduğu boyun fıtığı, boyun düzleşmesi teşhislerinden sonra yaptığı 45 dakikalık tedavi ile son buldurmuş kişidir.
    bu süreç zarfında; kas gevşetici iğneler, haftalar süren fizik tedavi, sayısız ilaç ve merhem, güçlendirme egzersizleri ve hatta en son hacamata kadar denemediğim şey kalmamıştı. tüm ağrılarım neredeyse son buldu harcadığım zaman ve para ise yanında cabası. benzer rahatsızlıkları olan arkadaşlara şiddetle öneriyorum.
  • doktor tavsiye etmek çok ama çok zordur. kendisi beni 1,5 yıl önce ayağa kalmamı ve hayatıma devam etmemi sağlayan kişidir. kendisine tekrar teşekkür ederim.

    (bkz: #71293898)
  • boyun fitigi ameliyati sonrasi buyuk oranda rahatlasam da sinir sıkışmasının yarattigi norolojik sorunlarin tamamen son bulmasini saglamis (kulak cinlamasi, bas-boyun uyusmasi ve omuz agrilari) mucize insan, gorunenin cok otesinde bir insan/doktor. asistani da tedavim sirasinda bana cok destek oldu sagolsun, sagolsunlar
  • yerlerde sürünürken beni ayağa kaldıran çok değerli doktorumdur
    ameliyat diyenleri doktor olarak görmüyorum
    iğne tedavisi ile beni tekrar sahalara döndürdü
    mucize gibi adamdır gürsel hoca
hesabın var mı? giriş yap